algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El batle de Palma canvia la foto del Borbó per la del republicà Emili Darder

Antoni Noguera (MÉS per Mallorca) va prendre possessió de la batlia de Palma el divendres 30 de juny, en substitució del socialista José Hila qui ha ostentat aquest lloc durant dos anys, així com es va pactar a l'inici de la legislatura entre les seves dues formacions i Podem al juny de 2015.

«Amb lleialtat al rei, per imperatiu legal. Servar i fer servar la institució així com l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears, sense renunciar mai al dret a l'autodeterminació del nostre poble i sempre defensant els valors republicans, la llibertat, la justícia social i dignificació de la ciutadania en la construcció d'una Palma més estimada», va finalitzat així la seva presa de possessió.

Aquest dimarts, diversos mitjans de comunicació com l'ABC i el portal Kaosenlared s'han fet ressò del simbolisme de la retirada de la fotografia del rei Borbó del seu despatx. Al seu lloc ha col·locat la imatge d'Emili Darder, darrer batle republicà de Palma afusellat el 24 de febrer de 1937 per les tropes franquistes durant la guerra civil. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Josep Miquel, fa mes de 6 anys

sac de gemecs, al despatx no es obligat, just es obligat tenirla a la sala de plens. I no es pot fer res si el consistori diu que es coloqui a un lloc o a l'altre, perque el criteri de lloc preferent admet qualsevol combinació. Per tant no ha incumplit cap llei, o si la ha incumplida m'ilustri que soc estodiant de Dret, brillant jurista. I no s'equivoqui ni soc de

Valoració:0menosmas
Per Aiturregui, fa mes de 6 anys

Mos obligau a despertar, aixó está bé... deixau clar que amb vosaltres, creadors de cavernes, ombres i circs i proveïdors de "soma", d´espectacle i drogues que substitueixen el debats reals per aquest sucedanis de salvame... Obriu ses portes a nes poble, obriu-les amb humiltat i cor.. i deixau-vos de tanta mamarratxada.

Valoració:0menosmas
Per Paco, fa mes de 6 anys

Por cierto, tanta "normalització lingüística" y todavía no sabeis que los apellidos no se traducen. Van y ya en el titular la cascan. ¡¡¡¡¡¡Es Borbón¡¡¡¡¡¡

Valoració:0menosmas
Per Mariano Rostoi, fa mes de 6 anys

Com és de compliment sempra ni han que diven dois, i le veritat és que no poden païr que Palma tengui un batle soberanista, i serquen i si no troben, so inventen, perque no ho poden encobeir. I entre lo que hi ha a Catalunya, (aixó sí, segons la triple SSS en 48 horas tot arreglat) estan que no fan del cos, bé al que anavam, "jostias ! que en Baleares siempre los hemos tenido maniatados, ahora nos sale un gallo", ¿ qué collons esta passant? d'enssar que varem perdra en Koserra no eixecam es cap, i si entra n'Aguiló? ¡ oh mayn god ! hem perdut pistonada, sa bugía a fet perla, i dels altres dos que vols que te digui,cacalavaca.
Que torni en Franco, o n'Ansar, o en Canelas, o en Jaumet, o en Cochise Rodrigues, ooooo..............

Valoració:0menosmas
Per VOLTOR NEGRE, fa mes de 6 anys

Això es tot es seu programa de govern.. Sa foto..!! Ridicul.. ridicuuuuuuul...

Valoració:5menosmas
Per Marta, fa mes de 6 anys

Sac de gemecs pel que fa a l'efígie de S.M., només està legislada la seva obligatorietat de col·locació en el Saló de Plens o Sessions, en la resta de dependències és a criteri del Batle.

Valoració:5menosmas
Per joan, fa mes de 6 anys

¡¡¡¡¡¡¡RIDICULO PUEBLERINO¡¡¡¡¡

Valoració:5menosmas
Per Més proper, fa mes de 6 anys

Emili Darder era conegut i amic dels meus padrins materns i paterns. Els Borbóns, no.

Valoració:6menosmas
Per TONI, fa mes de 6 anys

UN ALTRE QUE VIU EN EL PASSAT I NO SAP FER RES A PER FER ALGUNA COSA HAS DE PARLAR DEL PASSAT QUE NO AN VISCUT,

Valoració:16menosmas
Per Dit i fet!, fa mes de 6 anys

Molt ben fet!
Ara, a tomar el nyarro de la fatxina sense contemplacions!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente