algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Renuncien cinc regidors del PSOE del Migjorn Gran per manca de confiança en el batle

133478

Els cinc regidors de l’Ajuntament del Migjorn Gran, Ana-Britt Sánchez, Mar Ameller, Raquel Al·lès, José Triay i Salvador Conesa, van presentar la seva renúncia, que s'ha fet efectiva aquest dilluns, a totes les delegacions de gestió de les àrees que han estat treballant durant els dos darrers anys fins ara.

La motivació d’aquesta decisió ha estat, principalment, per la «manca d’informació i d’autonomia necessàries per poder desenvolupar cada àrea de gestió i que Pere Moll ha impedit de forma intencionada». En aquest sentit, segons denuncien, la batlia els hi ha denegat informació sobre expedients urbanístics i econòmics força rellevants per poder confiar-hi i fer-se responsable de la seva gestió. A més a més, alerten que no ha fet arribar les demandes al personal municipal per al normal funcionament de les àrees de gestió, fet que ha dificultat en gran mesura la feina diària en relació a qualsevol activitat i, fins i tot, ha gestionat temes propis de les àrees dels cinc regidors sense consultar-los.

A mode d’exemple, afirmen que desconeixen la forma en què «s’ha gestionat i es gestiona les obres del Casat de Binicodrell de Darrere», així com ignoren com està la situació de la demanda d’obres de l’actual propietat de l’antic “Caballo Blanco”, «tampoc no se sap com pretén resoldre l’obra del pàrquing de l’avinguda Binicodrell (inclosa al Pla Insular de Cooperació), també es desconeix quines gestions ha fet –o no ha fet- en favor del desbloqueig del romanent de tresoreria i no ha contat res sobre les negociacions amb el propietari per resoldre el tema de la titularitat del camí de Binigaus per arribar a la costa, entre molts d’altres».

En definitiva i arribats a aquest punt, els regidors no «confien en la gestió de Pere Moll» per tots els motius exposats i, per tant, retornen a la batlia les seves àrees de gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.