algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Nel Martí liderarà MÉS per Menorca

Nel Martí ha estat proclamat el nou Coordinador General per unanimitat.

MÉS per Menorca

Més per Menorca  ha tancat el seu primer Congrés de forma satisfactòria després de la celebració de dues jornades intenses de debat, propostes, esmenes i resolucions. Prop d’un centenar de persones han seguit durant tot aquest diumenge matí la segona sessió del Congrés que s’ha duit terme a la Sala Multifuncional des Mercadal.

Després de ser aprovades dissabte les ponències de l’IDEARI i el d’ORGANITZACIÓ, en les quals s’incorporen les definicions del republicanisme i el feminisme i en la transformació d’un partit polític el que fins ara era una coalició electoral, en la jornada matinal d’avui s’ha procedit a presenta el Document de Menorca 2025 i a l’elecció dels diferents càrrecs que han de composar els principals òrgans de gestió de Més per Menorca.

Nel Martí ha estat proclamat el nou Coordinador General. A pesar de ser l’únic candidat presentat, les votacions han demostrat l’unànime suport amb el vot favorable de les 87 persones amb dret a vot.

Per altra banda, Joan Albert Pons, també únic candidat al càrrec, ha estat elegit secretary d’Organització, amb 75 vots a favor (11 en blanc i 1 nul).

Josep Castells serà el nou secretari de Finances després de superar a Xesca Florit (els dos candidats): Castells: 53; Florit 33 (1 en blanc).

Pepe Mascaró serà el secretari d’Actes després d’obtenir 61 vots davant els 26 obtinguts per Xesca Florit.

Pel que fa a les quatre vocalies de la Comissió Executiva s’han presentat cinc candidats, quedant les votacions amb els quatre primers com a elegits:

Damià Moll 76
Pilar Arguimbau 73
Raquel Marquès 72
Rafel Guillén 72
Miquel Preto 35

També van ser presentats els tres membres de l’Executiva en representació dels partit agregats a Més per Menorca (un per cada formació): Maite Salord (PSM), Rafa Muñoz (Iniciativa Equo-Verds) i Carme Rocamora (ER-Menorca).

L’acte final ha estat amb la presentació dels convidats al Congrés, tots ells de formacions polítiques afins a Més per Menorca. Hi assistiren Ana Miranda del BNG (Bloque Nacionalista Galego); Bernat Picornell d’ERC; Biel Barceló i Bel Busquets de Més per Mallorca i Sílvia Tur de Gent per Formentera i tots ells han disposat d’un pocs minuts per digir-se als presents, encoratjar els càrrecs de Més per Menorca elegits i a la seva gent a seguir treballant i desitjar sort a tots en aquesta nova etapa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.