algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Noguera: «El 30 de juny seré batle i continuaré amb la dinàmica de transformar el model de ciutat»

El tinent de batle i pròxim batle de Palma, Antoni Noguera, ha decidit tancar amb contundència la polèmica generada per l'adjudicació d'un contracte amb l'empresa de Jaume Garau: «El proper 30 de juny seré batle de Palma, continuaré treballant per l'interès general i continuaré amb la dinàmica de transformar el model de ciutat».

Noguera, qui està rebent atacs i persecucions polítiques per aquesta adjudicació amb l'objectiu que no sigui batle, ha afirmat que «aquest contracte li ha donat a la ciutat 25,4 milions d'euros». El tinent de batle ha dit «estar cansat» de donar explicacions sobre un contracte que «ha estat legal» i que ha reportat importants beneficis per a la ciutat.

D'aquesta manera s'ha pronunciat Noguera en roda de premsa davant la reiterada petició dels partits Ciudadanos i PP de Palma que no sigui el substitut de José Hila al capdavant de l'Ajuntament. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí., fa mes de 6 anys

Tant de bo, Canet, t'equivoquis. Cal donar al nou batle una bona dosi de confiança. Si no fa les coses bé, ja el criticarem i demanarem que dimiteixi o que el cessin, però de moment tinguem un poc de paciència.

Valoració:0menosmas
Per Canet, fa mes de 6 anys

El vaig votar sense entusiasme, perquè l'havia sentit pel carrer un poc abans de les eleccions fent comentaris puerils sobre el seu nomenament a uns amics seus. És evident que el càrrec li vindrà gros, com als seus precedessors de la democràcia formal. Noguera no serà un Emili Darder, ni un Lluís Martí ni un Francesc Villalonga. Serà un pobre home desbordat pel capitalisme empresarial, uns mitjans de comunicació hostils, una dreta anticatalanista i un PSOE deslleial. No canviarà les coses i decepcionarà als seus votants.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente