algo de nubes
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
32°

Inusual escenificació de la Policia arran dels contractes de MÉS

La Policia s'ha personat a distintes conselleries de Més per Mallorca per recopilar informació sobre els expedients de contractació a Jaume Garau, segons han confirmat fonts del partit.

Açò passa mentre la cúpula de MÉS és reunida d'urgència per acordar una remodelació del Govern després de la crisi dels contractes i la dimissió de la consellera de Transparència Ruth Mateu.

La Fiscalia Anticorrupció tenia previst investigar els expedients dels contractes entre les diverses conselleries de MÉS i el seu excap de campanya, Jaume Garau, però no s'esperava aquesta inusual reacció per part de la Policia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xec, fa mes de 5 anys

No és d'estranyar que diaris del psoe donin corda as seu partidisme que, per variar, posarà en risc sa suma d'un proper pacte.

Tampoc no és d'estranyar que ses forces de s'estat vagin a per qui més por els fa.

Tanmateix, si no se les inventen, no trobaran proves de res més que qualque irregularitat administrativa, que en el pitjor dels casos podria requerir (en un partit estatal) sa dimissió d'algun càrrec intermig. De fet, per pp o psoe una cosa així s'arreglaria amb un expedient a algun funcionari encarregat de vetllar perquè ses coses es facin bé. Si no hi ha finançament il·legal, si no hi ha pagaments per feines que no s'han fet, etc. cap partit dels protegits no passaria cap tipus de pena.

El partidisme també dins del sobiranisme fa mal, rancúnies personals, disparitat d'opinions, estan provocant que qualcú provi d'aprofitar s'acarnissament de s'estatus quo contra el que entenen com al sobiranisme illenc. Mal joc.

Record que el PSOE va aprofitar una notícia de diario de mallorca per treure sa consellera més canyera en defensa de mesures lingüístiques i de transparència al Consell de govern, sa que feia més nosa a Francina en tots els aspectes; i per generar dubtes sobre s'honorabilitat del sobiranisme (deixau-vos estar de partidisme perquè s'atac és obert contra es sobiranisme, que institucionalment als ulls de "tothom" ara mateix només representen Més per Mallorca i Més per Menorca).

Record que es va fulminar una Consellera simplement per filtracions i suposicions. Hauríem d'estar tots en peu de guerra davant d'un atac de tal magnitud. Ep, i que surti tot, que cosa malament s'ha fet, i justament si sa conselleria hagués rebut els mitjans mínims hauria estat més difícil que passés. Aquí no s'han destruït discs durs, no s'han cremat papers, etc. davant dels primers dubtes tot s'ha tret a la llum, encara que pogués perjudicar qualcú.

Justament quan més net ets, quan més mal fas a sa corrupció real, més fort t'ataquen. I és que els que ataquen són els defensors del sistema de la màfia de les autonomies. Rodríguez assenyalava a finançament del PP en sa màfia de narcotràfic, trata de persones, policia i el PP mateix, fa dos dies!! Però el PSOE té tothom pensant quants de consellers sobiranistes han de dimitir si hi ha 50.000 euros que no s'han adjudicat bé, sense saber ni tan sols què ha passat exactament. És de traca!

Valoració:2menosmas
Per Jordi Llull, fa mes de 5 anys

Si et dediques les últimes campanyes a presentar-te com al partit anticorrupció, i el primer que fas és manipular les primàries, barallar-te per les cadires, adjudicar contractes als amics.... idoi és d'esperar tot el que està passant.

El més greu no és com de grosses són les mangarrufes.... sinó la pèrdua de credibilitat. I en política això és fins i tot més important que la coherència.

Valoració:13menosmas
Per Recercador, fa mes de 5 anys

Au idò, no volieu Diario de Mallorca? N l'heu engreixat tots aquest anys. L'Altre dia dues pàgines centrals del Consell de Mallorca de publicitat. Idò jàs Diario de Mallorca!

Valoració:11menosmas
Per Pepet, fa mes de 5 anys

Aixó acabarà en no res, ni tan sol amb irregularitats. İ quan acabi crec que n'hi haurà que hauran de de córrer molt, sobretot al Diario de Mallorca. Qui no vegi que van a carregar-se en Barceló i en Noguera que per favor vagi a l'òptic.

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

Mangarrufes són mangarrufes, aquí i allà, ben cert.

Ara, la magnitud de les "mangarrufes" d'uns ha de ser d'un ordre molt exagerat per arribar a certes actuacions, i així i tot encara no passa res i no dimiteix ni déu, en canvi pareix que per qualsevol pardalada, a uns altres ja els hi fan la pell.

Voldria s'aplicàs la mateixa mesura per a per tots, que pareix que a uns els passen pel sedàs més prim que als altres. Encara record un preavís de 5 dies per poder donar temps de sobra a netejar els ordinadors en el cas del PP. En canvi, a altres, els entren (i els han entrat) a sac per molt menys. Corrupció és corrupció, però la vara de mesurar també ha de ser igual. I amb aquesta vara de mesurar, partits com el PP ja haurien d'haver-se declarat il·legals fa temps i no ha passat.

Curiós és que els partits amb seu a Madrid sempre surten afavorits per aquesta vara.

Valoració:11menosmas
Per Ja tornam anar malament, fa mes de 5 anys

Usual o no, ja no haurien de donar motius a les diligències. Jo no vot a l'esquerra perquè reprodueixi els mateixos comportaments que la dreta, que en el cas de contractar empreses amigues i col·locar funcionaris de dubtosa solvència tècnica, són comportaments totalment idèntics. Si fracciones contractes per evitar els requisits més exigents de l contractació oberta, si dones d'alta una empresa el mes de gener i dos mesos després li dones un contracte menor, què vols que te digui, doncs me sembla normal que t'encalci la policia. L'esquerra no són aquests quatre "manguis", l'esquerra som la gent que, malgrat tot, encara pensam que és possible una societat més justa on l'ascens social vengui pel mèrit i no pel clientelisme.

Valoració:13menosmas
Per ja, fa mes de 5 anys

No, i encara diuen que van de parcials, els bòfies, contractes així n'hi ha a mils... els contractes del PP i alguns del PSOE escarrufen.

Valoració:8menosmas
Per S'ego, fa mes de 5 anys

Inusual vol dir poc habitual. La policia espanyola ho fa, però només quan es tracta d'organitzacions no nacionalistes espanyole

Valoració:7menosmas
Per Tonih, fa mes de 5 anys

S'ha de fer neteja de la corrupció. Ara no podem queixar-nos de les actuacions de la fiscalia anticorrupció.

Si l'oficina anticorrupció estigués en marxa, podria fer ella la investigació.

Valoració:6menosmas
Per No tant, fa mes de 5 anys

Si és la Policia Nacional, no és gens inusual perquè per aquest cos, només existeixen els delictes i faltes de la gent d'esquerres i nacionalistes.
Encara esperem que s'investiguin les pintades nazis a una escola d'infants, a la OCB i a diversos partits polítics, la brutal invasió i destrossa al local d'ARRAN o les agressións físiques a persones d'esquerres i nacionalistes.
I pensar que els d'esquerres i "catalanistes de totes les tendències" també els pagam el sou!

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente