cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Picornell: «Errare humanum est»

El president del Parlament, Baltasar Picornell, ha subratllat aquest dimecres que errar és humà, després que aquest dimarts tanqués el ple del Parlament als mitjans de comunicació pel debat d'una esmena de Podem a una moció del PP en què es reprovava al diputat popular Álvaro Gijón i es demanava la seva dimissió.

En concret, el president ha publicat en els seus compte de Twitter l'expressió llatina 'Errare humanum est' (errar és humà).

Picornell, en aplicació de l'article 68.1 del Reglament de la Cambra, va demanar aquest dimecres el desallotjament dels periodistes presents a l'hemicicle en el moment en què s'anava a debatre la moció del grup parlamentari popular, en la qual s'incloïa l'esmentada esmena de Podem.

La decisió no va agradar als grups parlamentaris: Ciudadanos la va qualificar d'«insòlita» i «vergonyosa»; PSIB va dir que Picornell estava cometent un error, i el PP va acusar el president del Parlament "de fer de diputat de Podem».

D'altra banda, Podem indicar que es tractava d'una decisió unilateral de Picornell, que «sense estar d'acord amb aquest article, considerava que l'havia de aplicar», segons va explicar el president del grup parlamentari, Alberto Jarabo.

Aquest dimarts, Picornell ja va demanar disculpes a través del seu compte de Facebook a totes les persones i, especialment, als mitjans de comunicació que s'hagin pogut molestar per la seva decisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

Això de decisió seva no me ho crec.

Qui li ordenà ?

Valoració:0menosmas
Per No deixis que te rebaixin , Baltasar, fa mes de 7 anys

No entenc perquè s'ha de disculpar. Se va ajustar a la llei, cosa que mai ningú abans havia fet. Com tampoc mal ha fet el gest de demanar disculpes per res, ni tan sols per haver delinquit.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente