cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Álvaro Gijón declararà en qualitat d'investigat pel cas ORA

El diputat del PP Álvaro Gijón ha estat citat a declarar en qualitat d'investigat pel jutge d'instrucció número 12, Manuel Penalva el dimecres 15 de març a les 11.00 hores pel 'cas ORA', que investiga irregularitats en els contractes d'aquest servei en l'anterior legislatura.

Gijón ja havia estat citat a declarar feia dues setmanes però la cita es va haver d'ajornar perquè el seu defensa no podia acudir per trobar-se fora de Mallorca per motius professionals. Gijón ha demanat personar-se en aquest cas en repetides ocasions per poder donar la seva versió dels fets.

Aquest cas tracta d'aclarir si durant la passada legislatura Gijón i l'expresident del PP de Palma, José María Rodríguez, haurien rebut una comissió estimada en 1,2 milions a repartir perquè el concurs de l'ORA es manipulés i s'adjudiqués a l'empresa Roig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per T, fa mes de 7 anys

No serà per manca d,ametllers.

Valoració:0menosmas
Per Som balears ibno catalans. No deis sempre això?, fa mes de 7 anys

Però aqui, és el PP el que està ben emmetdat. Per variar.

Valoració:4menosmas
Per Junts pel 3%, fa mes de 7 anys

"Ferrovial feia donacions al Palau perquè els diners anessin a CDC a canvi d'obra pública". Fèlix Millet ho podia haver dit més alt, però no més clar. El dit acusador de l'ex-president del Palau de la Música recau sobre el partit que va governar la Generalitat durant quasi 30 anys, primer amb Jordi Pujol i després amb Artur Mas, avui president del PDECat. Ha estat, però, una inculpació controlada que tant Millet com Gemma Montull, l'ex-directora financera del Palau, han limitat a l'ex-tresorer del partit Daniel Osàcar, per qui CDC ha seguit posant la mà al foc fins al final, reivindicant que no hi havia motius per dubtar de la seva innocència. Les confessions impacten de ple en un PDECat que repeteix com un mantra que res té a veure amb l'antiga Convergència, malgrat que el seu màxim dirigent sigui sent el mateix.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente