cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Armengol esclareix que Aena no té previst augmentar la capacitat aèria de l'aeroport de Palma

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat aquest dimarts al ple del Parlament que la direcció d'Aena ha traslladat a l'Executiu que no té previst augmentar la capacitat aèria dels vols a l'aeroport de Palma donat que, segons ha dit, «ja és més alta del que es deu utilitzar».

Així ho ha anunciat Armengol durant una pregunta a la sessió de control del Govern, que ha aclarit que els 297 milions d'euros que té previst invertir el Aena a les Balears són per «millorar les condicions físiques dels diferents aeroports de les Illes, i no per augmentar la capacitat aèria de vols».

L'important, ha recalcat la presidenta, és que el Govern «pugui influir sobre la porta d'entrada de les Balears, que són els aeroports», per això, reivindiquem la cogestió dels aeròdroms de les Illes.

El diputat del grup parlamentari El Pi, Jaume Font, ha preguntat al Govern si el conseller de Mobilitat, Marc Pons, coneixia o no els plans d'Aena d'incrementar la capacitat aèria de l'aeroport de Palma, i ha mostrat la necessitat que l'administració autonòmica pugui decidir sobre els aeroports de les Illes en tractar-se d'infraestructures estratègiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 7 anys

esclarir = aclarir

Valoració:0menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 7 anys

Está mal el titular: es el aeropuerto de Palma de Mallorca, lo pone en letras grandes en la entrada... PMI para la IATA.

Valoració:-1menosmas
Per El medi ambient ho està pagant, fa mes de 7 anys

Foment rebaixa un 11,5% les tasses de control aeri de rutes.
Menys ingrès de l'Estat, ni un euro per les Illes Balears, i més avions aterrant i sortint.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente