nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

Continua el xou a Podem: militants del partit presenten el Manifest de Sineu davant «la falta de transparència i democràcia» de la formació

Militants de podem durant la presentació del Manifest de Sineu. | Podem

Militants de Podem han presentat aquest dissabte el Manifest de Sineu que recull les propostes «de moltes persones de les bases», descontentes per «la falta de transparència, democràcia i participació» que estan patint a Balears.

Segons han indicat, els afiliats que han participat volen «tornar als orígens i recuperar la il·lusió» i per això han exigit «poder utilitzar les eines del partit per portar la política a la gent com es va prometre».

A més, la militant Elisabeth Pretel ha volgut deixar clar que no són de cap bàndol i ha sol·licitat que s'acabi «amb aplicacions interessades dels reglaments i del codi ètic per part d'algunes persones del partit». Per aquest motiu, Pretel ha exigit que una nova manera de triar als membres del Comitè de Garanties Democràtiques.

L'afiliat Joan Gil ha explicat que ells han estat «el combustible de la màquina electoral, per aupar Podem en les institucions, sense que s'hagi vetllat pel enraizamiento i desenvolupament dels cercles».

Revolució en el partit

Respecte al manifest, Gil ha indicat que «aquest neix de forma crítica i amb la ferma voluntat de coadjuvar en la reconducció de la línia política i organitzativa del partit» i ha assegurat que «les propostes s'han recollit en assemblees, segons l'esperit fundacional de Podem, com la d'una persona, un càrrec o convocar assemblees ciutadanes per definir línia política del partit».

Per la seva banda, el militant Norka López ha afirmat que «per anar cap a una major transparència, democràcia i participació és necessari una gran difusió del manifest». «Volem tornar als carrers, volem ajudar a la nostra gent, a la gent que ha confiat en nosaltres, volem donar veu a la gent real amb problemes reals que als quals els han tancat totes les portes i l'última esperança de les quals és Podem després d'haver-se-li tancat totes la vies possibles», ha afegit López.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Si jo fos l'amo de Podemos, els fotria tots a defora i quant domes quedas jo m'hi fotria a mi mateix, fin des poblema, se acabaria de rel

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente