algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Jarabo assegura que Vistalegre 2 serà «el primer congrés de debò» de Podem

Alberto Jarabo i Laura Camargo durant el Consell Ciutadà de Podem. | Podem

El secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, ha assegurat que l'Assemblea Ciutadana Estatal de Podem, batejada com Vistalegre 2, que se celebrarà a principis de l'any 2017 serà «el primer congrés de debò» de la formació.

Segons ha indicat Jarabo, durant el recés del Consell Ciutadà Estatal que s'està celebrant aquest dissabte a Madrid, «al primer congrés Podem va ser fundat pel seu grup promotor al capdavant i ara afrontarem el que serà el Vistalegre 2».

El secretari general ha convidat «a totes les persones» a participar en ell per «construir un model que es diferenciï de les dinàmiques que han tingut altres partits fins ara» i ha fet una crida perquè la gent decideixi sobre el sistema de votació de l'Assemblea en la consulta que es realitzarà entre el 18 i el 20 de desembre.

Garanties i confiança

En aquest sentit, ha indicat que «les cares no han de ser el més important» sinó la forma en la qual es relacionin amb la societat per dirigir «els objectius d'una majoria que demana un canvi a crits però que necessita garanties i confiança per construir aquest país que està per arribar».

Respecte a la jornada que estan celebrant aquest dissabte, Jarabo ha explicat que en el Consell s'està analitzant tota la conjuntura política que s'està vivint en aquests moments «una vegada que ha passat tot el cicle electoral tan intens».

El secretari general ha assegurat que Balears té un model que exportar a nivell estatal com a exemple «de consens i amb clara voluntat de construir una referència política diferent a la del PP».

D'altra banda, Jarabo ha afirmat que ha escoltat als militants que han presentat aquest dissabte el Manifest de Sineu, en el qual critiquen falta de transparència i democràcia del partit a Balears, i ha manifestat que «és imprescindible» que hi hagi un diàleg entre els militants de Podem i amb la societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.