muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

Podem Eivissa dóna suport amb 7.500 € a un projecte d'ADDIF i 'Neveres solidàries'

Projecte de 'Neveres solidàries' amb el qual hi col•labora Podem Eivissa. | Podem

La formació Podem Eivissa ha escollit un projecte de l'Associació Esportiva de Discapacitats d'Eivissa i Formentera, ADDIF, i el projecte 'Neveres Solidàries' perquè rebin conjuntament 7.500 euros procedents dels salaris de dos dels seus càrrecs no electes en el Consell d'Eivissa.

La presidenta de ADDIF, Miriam Martín, i dos socis, Antonio Rubio i Nía Fabiani, han rebut els xecs per un total de 3.750 euros, en un acte que s'ha celebrat a la seu de Podem a Eivissa. Pel que fa al projecte 'Neveres Solidàries', els xecs es lliuraran quan els seus promotors es constitueixin com a associació, segons les condicions i bases que figuren en la convocatòria.

El projecte de ADDIF, han explicat des de la formació, consisteix en ajudes al transport per desenvolupar activitats esportives destinades a persones amb necessitats especials. En concret, ADDIF atén en aquest moment a 36 usuaris, 28 adults i 8 menors.

‘Neveres solidàries’

Respecte al projecte 'Neveres Solidàries', aquest consisteix en la instal·lació de neveres en la porta dels restaurants on es dipositen els sobrants del menjar en 'tuppers'. Les neveres estaran disponibles en l'horari d'obertura del restaurant i els destinataris del menjar són les persones sense recursos.

En l'actualitat ja existeixen altres iniciatives de Neveres Solidàries en el conjunt de l'Estat, principalment al País Basc, Saragossa i Santiago de Compostel·la. Segons ha recordat Podem, els diners lliurats procedeix de part de la nòmina de la directora insular de Transparència, Participació i Bon Govern, Gloria Santiago, i del director insular d'Esports i Joventut, Fernando Gómez. Els càrrecs públics de Podem tenen els sous limitats a tres salaris mínims interprofessionals, per la qual cosa el topall salarial s'estableix en 1965,60 euros al mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Ben igualets que el PP i Ciudadanos!.;-)

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente