algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

Comissió d'investigació de Sa Nostra: MÉS i Podem, a favor; PP i PSIB, en contra

EL PI s'abstindrà

18626

Els grups parlamentaris Més per Mallorca i Podem s'han mostrat a favor de la creació d'una comissió no permanent d'investigació sobre el procés de reestructuració de Sa Nostra en el Parlament, mentre que el PSIB-PSOE ha reiterat el seu vot contrari a la constitució d'aquesta comissió, proposada pel partit polític Ciudadanos que es votarà aquest dimecres en el ple.

Per la seva banda, el portaveu parlamentari de MÉS, David Abril, ha insistit en la necessitat de saber «com es va acabar amb la caixa d'estalvis de referència d'aquesta Comunitat», en quedar pràcticament diluïda dins el grup Banc Mare Nostrum (BMN).

A més, Abril ha criticat que la previsible fusió de BMN i Bankia farà que la participació de l'antiga Sa Nostra en l'accionariat sigui gairebé residual, la qual cosa implicarà «conseqüències negatives per als seus clients i els seus treballadors i per a la pròpia Comunitat en general».

Per la seva banda, el president del grup parlamentari Podem, Alberto Jarabo, ha advertit que «ningú veuria ètic una coalició entre PSIB i PP perquè no es creu aquesta comissió», per la qual cosa «no entenen» la postura dels socialistes en contra d'aquesta investigació, ha insistit.

El PSIB ha reiterat el seu vot contrari a la constitució de la comissió d'investigació sobre el procés de fusió de la històrica caixa, atès que, segons ha explicat el seu portaveu parlamentari, Andreu Alcover, no té sentit portar al Parlament un assumpte que ja s'investiga en els jutjats.

Pel que fa a EL PI, els seus diputats s'abstindran perquè segons explica Josep Melià, «En general som poc partidaris de comissions d'investigació, ja que saturen el funcionament del parlament. Hem de mirar el futur i no coses de fa set anys». Tot i que afegeix que «el que ha passat amb Sa Nostra és impresentable» i recorda que «Aleshores, fa set anys, vaig fer una proposició al respecte que tots els altres grups varen rebutjar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fraules, fa mes de 7 anys

a veura si algú en aclara com van liquidar tot el patrimoni de la Obra socil de SaNostra,,,que va resultar que no era tan nostra sinó de un parell,,transparència amb tot.

Valoració:3menosmas
Per Quin engany, això no és democràcia, fa mes de 7 anys

LLADRES!

Valoració:9menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Això és ben igual que l'atac de ràbia de na Cabrer, davant les preguntes d'un diputat de Podem, sobre les carreteres.
Qui està tranquil, deixa fer.

Valoració:13menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 7 anys

Perquè no volen PP i PSIB????
Tenien persones/polítics en el Consell d'Administració, tenen qualque cosa per amagar?
I do no posin tants pals a les rodes!

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente