algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Armengol demana disculpes per «l'espectacle que estam donant»

La secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha demanat disculpes als militants del partit a nivell estatal, «als seus votants i als no votants», per «l'espectacle que estam donant» i que, ha lamentat, «no està a l'alçada de les circumstàncies en els 137 anys d'història de la formació».

Així s'ha pronunciat després de la dimissió, aquesta setmana, de 17 membres de la Comissió Executiva Federal del partit per forçar la caiguda del seu secretari general, Pedro Sánchez, asseverant no poder «entendre que 17 persones tirin a baix el que democràticament van triar milers de militants» ja que «cal ser coherent amb el promès als ciutadans».

Davant més de cinquanta integrants de la formació abans del Consell Polític extraordinari convocat per aquest divendres horabaixa, la dirigent socialista ha asseverat que no defensarà «mai que un altre company faci una altra cosa que no hagi estat aplicada a ca meva. Em sembla insolidari», posant l'accent en la necessitat de «ser coherents amb els nostres principis i idees, amb la nostra història».

No obstant això, ha asseverat que «si qualque company pensa diferent, no ho menyspreeu. Les seves opinions són absolutament respectables i tots tenim dubtes. Ha d'haver-hi generositat entre companys i un debat fructífer».

Armengol ha lamentat que el PSOE no hagi tengut «capacitat de definir un projecte polític per a Espanya», si bé ha assegurat que «serem forts i valents» a l'hora «d'impulsar el govern del canvi». La també presidenta del Govern ha insistit que «no hauríem d'estar en aquesta situació d'estancament» i ha apel·lat a entendre'ns entre nosaltres mateixos per definir el projecte del conjunt de la ciutadania».

En aquest context, ha reclamat que «seguim defensant un 'no' rotund a un govern de dretes a Espanya. Us ho deman. Dic 'no' a Mariano Rajoy perquè estic en un partit que va néixer per lluitar contra les polítiques de la dreta» i que constitueix «una part molt important en l'engranatge de la política espanyola».

Tot això en un panorama en el qual «han aparegut altres formacions» i dins del com «m'agradaria analitzar què ens està passant i on estam perdent vots».

Sí que s'ha mostrat convençuda que «la gent demana més capacitat de democràcia, participació en la presa de decisions i d'escoltar el que ens diuen els ciutadans». «Som un partit carregat d'ideologia, que va néixer com un instrument útil per canviar la societat, defensar la llibertat, a la gent més vulnerable, la igualtat i la justícia social», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per idó, fa mes de 7 anys

I doncs.- ¿De qué mayoría estas hablando?. En las elecciones de junio, casi 9.000.000 votaron al PP. ¿A qué mayoría te refieres, campeón?.

Valoració:0menosmas
Per ventolin, fa mes de 7 anys

No, no. En absoluto.Que siga el espectáculo. Deberíamos daros las gracias por lo bien que lo pasamos. Nos entra la risa floja, y el cachodeíto fino y no paramos. Gracias.

Valoració:0menosmas
Per z, fa mes de 7 anys


ABANS QUE EN RAJOI, PRESIDENT EN RIVERA

NO TENIU SENY ????

Valoració:-8menosmas
Per Francesca, fa mes de 7 anys

El PSOE es nega a autoritzar el referèndum de Catalunya, amb la qual cosa ignora la voluntat majoritària del poble català i s'impossibilita a si mateix qualsevol acord per rebre el suport necessari per formar govern a Espanya.

Valoració:-3menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Bé que feis! A aquests que ens han empobrit a tots per mor de la seva cobdícia i ara entregarien el PSOE al PP, els heu cantat les quaranta i això està molt bé. I la majoria dels ciutadans no volem un govern del PP.

Valoració:-4menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 7 anys

Me fa l'efecte que el merder que teniu no l'arreglareu demamant disculpes.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente