nubes dispersas
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Martínez-Maíllo: «Malgrat el que digui Armengol, només hi té cabuda un Govern de Rajoy»

El sotssecretari d'Organització i Electoral del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha assegurat aquest dijous que, a pesar «del que digui» la secretària general del PSIB, Francina Armengol, «no hi ha alternativa» i «només hi té cabuda un Govern de Rajoy».

Segons ha dit a Palma, les úniques opcions són o un Executiu presidit per Mariano Rajoy, o unes terceres eleccions generals, «i tots estam d'acord que això seria un desastre» i, per això, ha afegit «només existeix l'opció» del 'popular' com a president, ha declarat abans de presidir la reunió del Comitè de direcció del PP de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 7 anys

Mirau, mirau. Tots aquets foresters i mallorquins renegats, hi ha que veura sa frisera que ténen per fer fora es govern actual. Fa un any que varen entrar i pareix que no poden esperar tres anys més que hi torni haver eleccions.
No passeu ansia i una mica de paciència, d´aquí manco de tres anys tornareu votar i si teniu una mica de sort tornareu a veura en Bauçà, en Rodrígues, en Jijón i demés foresters peperos de putes per Palma. Sa democràcia és aixì, que hi farem, mentres tant tranquils que jo vaig estar quatre anys amb en Bauçà i ho vaig haver d´aguantar sense bramar cada dia com feis voltres.
Salut, república, llibertat, //*//

Valoració:3menosmas
Per ., fa mes de 7 anys

El que s'ha de fer és il.legalitzar el PP d" una purnyetera vegada!

Valoració:6menosmas
Per Jesse James, fa mes de 7 anys

Tenéis que marchar, tenéis que marchar, tenéis que marchar, pero cohones no marcháis ni agua hirviendo. Arruix.

Valoració:-4menosmas
Per S'ho creuen, fa mes de 7 anys

Pactar amb una banda de corruptes que hauria d' estar il.localitzada, o només donar-los el vist i plau per a governar, és condemnar a mort al partit al que es pertany.

Valoració:8menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

Només, hi té cabuda un govern de coalició del PP i del PSOE.

Així serà, si en Rajoy i en Sánchez no se poden de acord, cap dels dos podria presentar-se a unes terceres eleccions.

Valoració:-5menosmas
Per S'ho creuen, fa mes de 7 anys

És un dret que tenen els partits polítics, el de voler conservar la seva reputació i no voler pactar ni tan sols permetre que governi un partit tan extremadament corrupte com és el PP. Si pacten i voten favorable i s'abstenen els passarà factura, perquè a les persones decents els molesta molt la corrupció i qui més qui manco ha patit per mor d'aquesta xacra. I això no va ni de nacionalisme am, ni d''espanyolismes, ni d' esquerres ni de dretes, només va de decència.

Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 7 anys

@ Uffff!


Ido partiu, cap de faves, que no vos trobarem a faltar...

Valoració:-8menosmas
Per Uffff!, fa mes de 7 anys

Si només hi te cabuda un govern d' en Rejoy, vol dir que han tornat pegar un altre cop d' estat. Anem-Nos.d'aquest país tan perillòs.

Valoració:6menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 7 anys

@ James

Ido marxa, que ja fas tard.

Arruix i bon vent!

Valoració:-8menosmas
Per James, fa mes de 7 anys

Un exemple més de per què hem de marxar d'Espanya corrents (amb la monàrquica Armengol, si s'hi apunta). Quanta arrogància, la d'aquests colonialistes a qui veurem governar amb el suport de Ciudadanos i PSOE ben aviat.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente