algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

L'ASM de Palma ja camina

Imatge del nou secretariat de la secció locap de Palma de l’ASM. | ASM

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha celebrat aquest dissabte un acte a Can Alcover per constituir la secció local de Palma. L'acte ha comptat amb la presència del president, Cristòfol Soler, la vicepresidenta i el secretari de l'ASM així com un ampli grup de socis i amics.

Segons ha explicat Soler, la de Palma és la primera secció local de l'ASM que es constitueix i, en aquest sentit, (a banda d’expressar la seva «enhorabona») ha remarcat la «gran importància» que tendran les seccions locals «per fer arribar el missatge del sobiranisme a tota la població de Mallorca».

Seguidament, s'ha procedit a constituir el secretariat de la secció local, encapçalat per la presidenta, Joana Maria March, que comptarà amb el suport d'un vicepresident, Miquel Ferretjans; un tresorer, un secretari i quatre vocals.

La presidenta de la secció local ha comunicat als assistents que aquest nou secretariat «farà feina per eixamplar el sobiranisme a la ciutat i per això ha recalcat que qualsevol persona que es vulgui involucrar en aquesta tasca, serà ben rebuda».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ||beeeee||, fa mes de 8 anys

Roma no paga a traidores.

Valoració:-1menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Este Soler, además de ser un gran traidor, está sonado e ido como una campana. La patada en el trasero que le endiñaron los jerifaltes del PP le ha afectado mucho. El pobre hombre está como una regadera y quiere ser el jefecillo de algo, aunque para ello tenga que postrarse ante los sustitutos del señor MUCHO MÁS y lamerles las botas.

Valoració:-2menosmas
Per UntTroiunLlamp, fa mes de 8 anys

I si se fiquen els Ciudadanos al Gobiernodeçespanya, encara retrà molt més.

Valoració:4menosmas
Per Es suis, fa mes de 8 anys

Quatre eren en es Principat no fa molt de temps, i mirau ara. Una altra legislatura de PP a Espanya i ja ho tendrem ben encaminat !

Valoració:6menosmas
Per ||beeeee||, fa mes de 8 anys

¡Viva Buger libre!. I S'hort d'es ca. I Sa porta pintada.

Valoració:0menosmas
Per slort, fa mes de 8 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:6menosmas
Per arruix, fa mes de 8 anys

Cuento cuatro y con un entusiasmo y una alegría fuera de lo común. Todos atentísimos a lo que larga la señora.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Poc a poc ens hi anirem afegint més i més ciutadans. Jo també m´hi afegiré.

Valoració:12menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

¡ Viva Búger libre!

Valoració:1menosmas
Per Endavant, Palma!, fa mes de 8 anys

Palma cap a la independència.
Visca Mallorca lliure!
Visca Catalunya lliure!

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente