nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Greus amenaces i acusacions contra Amadeu Corbera

Des de les pàgines del diari madrileny El Mundo s'han escrit greus acusacions sense proves contra el professor i defensor de la llengua pròpia de les Illes Balears, Amadeu Corbera.

Des de les mateixes pàgines, alguns lectors han amenaçat greument Corbera.

També algunes agrupacions antimallorquines s'han apuntat a la campanya d'assetjament públic contra el professor i han atacat Amadeu Corbera amb comunicats públics plens de falsedats i manipulacions.

De la mateixa manera, Amadeu Corbera, ha rebut greus amenaces i insults a través de les xarxes virtuals.

Corbera ha anunciat que farà les pertinents consultes per denunciar davant els tribunals les amenaces, insults, calumnies i falses acusacions.

Assetjament a través de les pàgines d'El Mundo:

Antonio Sevilla Lomanesca: «Este despojo no tiene nivel mental ni moral para dar clase ni siquiera a preescolar. Pero como es político, esta protegido y no le pasará nada».

Gasparetto: «Troll no sé, pero imbécil...»

Joan Pericas: «No basta con que "te borres" de la red, hijo de Satán, has de responder ante la Justicia por el delito cometido, y si te puedes pasar a la "sombra" una buena temporada, mejor que mejor....»

José García Caballero: «Vale... cabronazo te aceptamos como animal de compañía.- Ya has pedido disculpas con la boca chica... Ahora pídesela al Juez con la boca grande. PD.- Lo del animal de compañía era así o no?»

Assetjament a través de tuitter:

Mercedes Romón @mrvieitez «mereces el desprecio de todos los españoles. Deberían prohibirte dar clases a niños hasta el fin de tus días».

@ToloCompany: «El peligro de un profesor acosador y adoctrinador es que pueda continuar haciéndolo»

Danny Zuko‏@Pinwydeville «lastima que denunciara la familia, con otra te hubiera salido mas caro»

Cristian Gadea: «Este de maestro tiene lo que yo de astronauta, menudo SINVERGUENZA.»

evgaro: «su suerte es q el adolescente no es mi hijo». «He aquí un 'dudoso profesor' que como un perturbado, acosa a un adolescente de 16 años.»

Javier Nicolás: «se necesita ser cobarde, pero es igual verdad? Metete conmigo...»

tangoleto77: «ACOSADOR!!!!!! el único instrumento que sabes tocar es la flauta»

Javier Lozano: «deus estar beeen orgullos? Poca vergonya! Avui mes gent sabrà de quina pasta estas fet!» «au!!AMADEO,un poc de lengua catellana, apren i podras sortir de catalunya. Gofo, que ets un gofo!!!»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per ESTAM AMB TU, AMADEU, fa mes de 8 anys

Coratge, Amadeu! Els seus insults són senyal que fas bona feina. Com diuen en el seu dialecte "ladran, luego cabalgámos".
Estam amb tu! Enhorabona per tenir el forasterum tan emprenyat!

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Avui s´ha publicat la noticia dels presumptes abusos a la seva filla, del director d´un centre privat. Incomprensiblement, els comentaris i critiques a aquest director de centre privat, son molt diferents de la d´Amadeu Corbera, això que és una falta, o delicte, més greu.
No ho entenc (o si)

Valoració:2menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Si yo me siento acosado injustamente, no elimino mi perfil.
Así de fácil.

Valoració:0menosmas
Per Entesos?, fa mes de 8 anys

Suport, vols ser còmplice d'un mestre que insulta els seus alumnes? Si fins i tot en Corbera ha demanat disculpes!

Valoració:-4menosmas
Per Caterina, fa mes de 8 anys

Tot el meu suport a n'Amadeu Corbera. Els qui l'ataquen no són més que racistes espanyols en estat pur.

Valoració:6menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Se veu que en hi ha que quan veuen un llibre, se pensen que mirant la tapa i llegint el títol, ja coneixen el contingut.
Perquè tota aquesta pantomima del Bâlëâr, està inspirada en el títol del diccionari d´Alcover i Moll, Català, Valencià i Balear. I pensar que degué ser per abreujar i no posar Mallorquí, Menorquí, Eivissenc-Formenterer, que era massa llarg. Tot ho capgiren i corrompexen!

Valoració:1menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

Mallorquí d´es GAB.
I perquè no et demanes a veura que dirà qualsevol ciutadà de les Balears, que no sigui de Pollensa, quand li fas emplear l´article "lalat", o millor dit, perquè un pollencí, un eivissenc o un de Fornells, poden, segons tu, emplear una ortografia catalana i no ho poden fer amb una balear?. Referent al que ningú escriu igual en mallorquí o Balear, com li vulguis dir, crec que qualsevol amb sentit comú, sap el perquè, i tú com persona culta ho tocaries saber.

Bono mestre, això es sa traducció fil per randa, del teu text, al català normalitzat, el mateix aprovat per al parlament d´aqueste illes nostres, per unanimitat amb dues ocasions. Ara et demanaria que sincerament amb diguesis que els dos textos corresponen a idiomes diferents.

Valoració:-1menosmas
Per Juan, fa mes de 8 anys

Pregunta: ¿el dbalears ha publicado la noticia que es el origen de toda esta polémica?

Valoració:1menosmas
Per Fornalutx, fa mes de 8 anys

Aquest diari fa caguera..!!
Quina poca credibilitat .. És s'aparell de propaganda pancatalanista de la Generalitat a ses nostresilles, Quin oi de gentusa donen vomitera.
Mai conseguireu lo que voltros voleu
Balears i Mallorquins sempre
Des pastissos catalans inventats fa molt poc ...amb intencionalitat politicaimperialista M A I ..
ARRUIX de CA NOSTRA .. TRAÏDORS de SA a VOSTRA TERRA... BARCO

Valoració:-25menosmas
Per Un mallorquí y d'es G.A.B., fa mes de 8 anys

¿Y perquè no te demanas a veure que dirà cualsevol ciutadà de sas Balears, que no sigui de Pollensa, cuand li fas empleyar s'artícul "lalat"? o millor dit, ¿perquè un pollensi, un ervissenc o un de Fornells poren, segons tu, empleyar una ortografia catalana y no'u poren fer emb una balear?. Referent a lo de que ningú escriu igual en mallorquí, balear o com li vulguis dir, crec que cualsevol emb un poc de sentit comú sap es perquè, y tú, coma persona culta eu tocarias sabre.

Valoració:-21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente