nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

El PP presenta cinc propostes per «millorar» l'Impost de Turisme Sostenible

El diputat del PP, Álvaro Gijón, ha presentat cinc propostes per «millorar» l'Impost de Turisme Sostenible i perquè, si són acceptades, pugui comptar amb un gran suport de la cambra autonòmica i també amb un ampli suport social i fins i tot del mateix sector.

Gijón ha explicat que les cinc mesures es presentaran posteriorment com a esmenes durant la tramitació parlamentària del projecte legislatiu. En concret, els conservadors plantegen que l'impost turístic no es cobri fins a 2017 i que tampoc no s'apliqui durant la temporada baixa.

Així mateix, reclamen que el cent per cent dels doblers recaptats es destini directament al turisme, perquè, en cas contrari, «no serà ben entès pel conjunt de la ciutadania», ha comentat el diputat.

Una altra de les propostes que defensa el Grup Parlamentari del PP consisteix a fer possible que la taxa també la paguin els turistes que s'allotgen en establiments que no són hotels, ja que, segons ha recalcat Gijón, el 40% dels turistes que vénen a les Illes s'allotgen en lloguer vacacional.

Finalment, ha plantejat que els creueristes no el paguin, tenint en compte que alguns amb prou feines passen 4 o 5 hores a les Illes, per la qual cosa, en la seva opinió, no haurien d'haver d'abonar-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Ha, ha, ha, ha! I quan li ha importat al PP la sostenibilitat?

Valoració:2menosmas
Per Pa de Xeixa, fa mes de 8 anys

S'han deixat algunes propostes.

6. Que el PP balear sumi a l'impost turístic l'equivalent al que han robat els seus membres.

7. Que els hotelers sumin el 21% dels beneficis a l'impost turístic.

Valoració:7menosmas
Per ERGO, fa mes de 8 anys

La taxa turística hauria d'anar als ajuntaments, que son els que posen els doblers per les infrastructures nécessaires, no sols pels seus habitants, sinó els turistes que ens visiten.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente