algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Jordi Sánchez: «Principat i Balears compartim una mateixa nació i serem el que la gent decideixi»

Cristòfol Soler, president de l'ASM, Jordi Sánchez, president de l'ANC i Tomeu Martí, durant la roda de premsa d'aquest divendres. | dB

Jordi Sánchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana, és a Mallorca tot aquest cap de setmana. Avui divendres pronunciarà una conferència titulada «El procés d'independència de Catalunya: perspectives després del triomf del 27-S» a partir de les 20 hores al Centre de Cultura "Sa Nostra" de Palma (Carrer de la Concepció, 12) i dissabte, assistirà a l'assemblea general de l'ASM que es farà a La Real.

«Vivim un moment excepcional, un moment lluminós de la nostra història» ha declarat Sánchez en la seva compareixença davant la premsa i ha afegit que «tots els reptes que ens hem posat aquests darrers cinc anys els hem assolit».

Pel que fa a les relacions amb les illes Balears, Jordi Sánchez ha declarat que «som perfectament conscient que el Principat i les illes Balears compartim una mateixa nació i serem allò que la gent d'aquests territoris decideixi» i ha afegit que «no he vengut a Mallorca a donar lliçons de res ni a ningú, ans al contrari, he vengut a aprendre de les mobilitzacions que s'han fet aquests darrers anys a Mallorca i a les Illes Balears».

Sánchez s'ha mostrat convençut que «els 72 diputats arribaran a un acord i que l'acord al que arribin serà positiu».

Pel que fa a les reunions que manté el president espanyol Mariano Rajoy amb els líders de les principals formacions polítiques espanyoles, Sánchez ha valorat que «hi ha una sobreactuació davant la proximitat de les eleccions. També cal destacar que ha quedat clar que l'Estat espanyol no romandrà quiet i usarà tots els instruments que té al seu abast», però ha advertit que tal i com va dir el candidat del PP a les passades eleccions plebiscitàries, «vull deixar clar que, per nosaltres, també s'ha acabat la broma».

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M., fa mes de 8 anys

Salvador: "Traidor al franquismo y a la Oje". Deu ni do. En la meva ingenuitat i ignorància vull pensar que TOTS els politics de l'Estat Espanyol són "traidors" a aixó que tu dius, al menys es proclamen demòcrates. Llevat dels grupuscules que , no dubto que tu frequentes, fascistes, violents i de la creu gamada. Com els que es varen manifestar per Barcelona el 12 d'octubre, amenaçant de mort i o en apallisar polítics, periodistes i gent que no pensa com ells. El teu rellotge es va aturar ara fa 40 anys (20-11-75). Feliç día, per cert.

Valoració:2menosmas
Per migdimoni, fa mes de 8 anys

@biodr...., "roda de premsa", també la vols amb públic?, hi veig cinc micròfons,estaria prou bé....no ho trobes?

Valoració:1menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Este Tofol Soler, traidor primero al franquismo y a la OJE, y más tarde al PP, donde al final tuvieron que echarle a patadas, no es nada de fiar. Igual está maquinando ya una traición más, ahora a la ANC. ¡ OJO CON ÉL. LLEVA LA TRAICIÓN EN SUS GENES.

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Charnego dixit.
Por cierto, por qué no mostráis una foto del público?.

Valoració:0menosmas
Per Claret, fa mes de 8 anys

És molt més clar ANC Mallorca que no ASM. Igual que altres territorials com ANC Vallès Occidental, ANC Lleida-Segrià, etc.

Valoració:0menosmas
Per Xesc, fa mes de 8 anys

Si el Principat i les Illes Balears "compartim una mateixa nació", això és, som parts o regions de la nació catalana, no s'entén que la Catalunya insular no formi part, en peu d'igualtat amb els compatriotes continentals, de l'Assemblea Nacional Catalana; encara que les velocitats en el procés cap a la independència siguin diferents.

Valoració:3menosmas
Per Guiem, fa mes de 8 anys

Si això es un centre de cultura , no sé com hi deixan entrar bestià orat. I si com diu ell ses eleccions foren plebiscitarias las perderan, per molt que ara se aferrin an es 72 diputats

Valoració:-18menosmas
Per Català d'Eivissa. Eivissenc de Catalunya, fa mes de 8 anys

Tant de bo ! Amén! !! Visca es països catalans !!! Lliures!!
Ja és s'hora de anar tots junts . No som espanyols ni castellans ni feixistes som catalans balears i valencians , per ses nostres arrels , identitat i cultura i llibertat com a poble . INDEPENDÈNCIA //*//

Valoració:18menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

Esos tres pascualines no entran en la mesa

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente