cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Guerra oberta al PP per encapçalar la llista a les eleccions generals

Miquel Ramis, en el centre de la imatge.

Ja són quatre les persones que han expressat el seu desig d'encapçalar la llista del PP al Congrés de diputats a les pròximes eleccions generals.

Mateu Isern, Álvaro Gijón, Miquel Ramis i Isabel Borrego són, de moment les persones que d'una manera o altra han expressat la seva voluntat de ser el número 1 per Balears del partit conservador.

En la compareixença de premsa que han fet els actuals diputats i senadors del PP per Balears aquest dijous, Miquel Ramis ha explicat que «tots nosaltres pensam en repetir» encara que ha afegit que «no depèn només de nosaltres, sinó d'altres circumstàncies».

D'altra banda, l'exbatle de Palma, Mateu Isern, va fer una reunió dimecres vespre, on hi havia entre d'altres, Martí Sansaloni, Biel Company, Sebastià Sagreras, Francesc Fiol, Joan Rotger i Joan Simonet i els va confirmar que optaria a ser el cap de llista.

El sector rodriguista no s'ha torbat en reaccionar i aquest dijous matí mateix, el diputat Alvaro Gijón ha confirmat la seva intenció d'ocupar el número 1 en les llistes del PP balear al Congrés, si bé ha assegurat que, si finalment ocupa aquest lloc una altra persona, ell estarà seu costat perquè «qui mana és el partit».

La quarta en discòrdia és Isabel Borrego, candidata que en principi era la preferida per la direcció de Gènova, però tot apunta que si hi ha tants candidats, podria repensar-s'ho.

La decisió darrera la té la direcció estatal del partit, per bé que la proposta la farà la Junta Insular de Mallorca, de la qual formen part unes 160 persones. Serà aquest òrgan qui triï el nom del cap de llista que després haurà de ser ratificat per la direcció estatal del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macia, fa mes de 8 anys

I quina diferencia hi ha entre aquets quatre?, vos pensau que surti es qui surti fara res per aquesta terra?, hi ha hagut mai cap diputat "nostro", sigui des PP, sigui des PSOE, que hagi fet res mai per aquestes illes nostres?
Salut, republica, llibertat, //*//

Valoració:7menosmas
Per Asebre, fa mes de 8 anys

Aigua PPassada no mou molí ni mai l´ha mogut !

Valoració:6menosmas
Per Merda, fa mes de 8 anys

Paripé, será Isern, que tant li és si li foten una potada com si no, li agafat gust.
Tots junts no en fan un de condret.

Que guanyi en Quicon el manco no el veurem per aqui.

Valoració:3menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

Recordau quan n'Oscar Alzaga es volia boixar UCD? Ho va aconsseguir. Aquests faran el mateix.

Valoració:0menosmas
Per Lluis, fa mes de 8 anys

En Mateu isern s'omplí la boca, durant quatre anys, dient que no era polític sinó un administrador. Es veu que li ha agradat tot aixó i ara si que vol se polític.
Tots son iguals.

Valoració:6menosmas
Per Guiem, fa mes de 8 anys

Es millor des quatre es en Mateu Isern amb diferencia i ho demostrà quant fou batle de Palma, governà pes palmesanos antes que pes PP

Valoració:-2menosmas
Per interrogant, fa mes de 8 anys

Qui són els que envolten Miquel Ramis a la fotografia?

Valoració:0menosmas
Per Rufus, fa mes de 8 anys

Vaja cristo dins sa soll!!!

Valoració:7menosmas
Per Uà petits, mossegau fort!, fa mes de 8 anys

Pegau-vos fort!

Valoració:11menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 8 anys

I ja no pot tocar més pitos aquest Gijón, "assalariat de la política"? Si el PP té la sort o desgràcia de posar-lo a ell com a candidat, perdrà molts de vots. Igual que tota la colla dels que volen "repetir". Repetir què? Que no els hem vist el pèl en quatre anys i ara volen "repetir", o sigui cobrar i que ens n'oblidem d'ells. Bé sí, només Ramis, de tan en tant, ha escrit algun article d'opinió infumable i macarrònic, per fer saber que li seguia llepant el c... al JR.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente