algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

MÉS decideix aquest dissabte si es presenta amb Podem a les eleccions espanyoles

La coalició MÉS ha de decidir aquest dissabte en assemblea la fórmula per a presentar-se a les eleccions generals espanyoles del proper 20 de desembre. La trobada tendrà lloc a l'Auditori de Porreres a les 10:00 h. del matí.

Previsiblement, la formació de Biel Barceló escollirà concórrer en solitari a les votacions, i no presentar-se amb Podem, una opció que semblava viable fa un temps, però que ha quedat descartada després de l'allunyament de les dues forces polítiques, fet que el mateix Barceló atribueix a l'absència de Podem al Govern.

Segons ha reconegut Barceló, «no hi corresponsabilitat» per part de Podem, que juga el «seu paper» perquè està a l'oposició. Malgrat que el secretari general de MÉS considera que s'ha de viure la situació «amb normalitat», reconeix que aquesta és una de les causes per les quals MÉS anirà, segurament, en solitari. L'altra, té a veure amb les altes expectatives de la formació d'aconseguir un diputat a Madrid, ja que les enquestes internes apunten a una consolidació del creixement experimentat a les eleccions autonòmiques.

La majoria de militants de MÉS consideren que Toni Verger serà el candidat escollit a les eleccions primàries, que ja s'han convocat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.