muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

El Govern dóna el sus a la compra de l'edifici que acollirà el Centre Bit de Menorca

Pep Lluís Pons i Pere Fuster, amb Maite Salord i Susana Mora, al Consell Insular de Menorca. | CAIB

El Govern ha activat la compra de l'edifici Maderesa d'Alaior, on se situarà el futur Centre Bit de Menorca, segons ha anunciat el director general d'Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, qui al costat del gerent de la Fundació Bit, Pere Fuster, i la presidenta del Consell de Menorca, Maite Salord, ha visitat les instal·lacions.

La decisió d'activar l'ordre de compra s'ha produït després que el Govern hagi rebut l'informe que havia sol·licitat a l'Ajuntament d'Alaior per aclarir si els usos previstos en la normativa urbanística per a l'edifici en qüestió, l'únic que es va presentar a l'oferta pública, eren compatibles amb l'activitat que es vol dur a terme.

Des de la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme s'ha considerat que l'informe tècnic presentat, a diferència d'informes anteriors, sí aclareix la viabilitat d'usos del centre en el marc del Pla General d'Ordenació Urbana d'Alaior.

Ara, el Govern i el Consell de Menorca tenen tres mesos per iniciar les obres si no volen córrer el risc que conclogui el termini per justificar els cinc milions d'euros compromesos per les anomenades inversions estatutàries.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.