algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

El PSIB valora els 100 primers dies dels ajuntaments socialistes

Armengol amb la resta de representants socialistes. | PSIB

Els Socialistes de Mallorca han celebrat el primer Consell de Política Municipal de la legislatura amb representants locals de tota l'illa, per fer balanç dels primers 100 dies de govern als ajuntaments.

En una trobada al Museu del Calçat i la Pell d'Inca, la secretària general del PSIB-PSOE i Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha afirmat que «en només 100 dies es noten polítiques de canvi contundents en benefici de la ciutadania, en el fons i en la forma».

En primer lloc, la prioritat d'aquests primers mesos de govern ha estat, segons Armengol «el rescat a la ciutadania, fent feina per lluitar contra els desnonaments, contra la precarietat laboral i la pobresa que pateixen moltes persones, després de trobar una situació amb moltíssimes desigualtats».

Un altre eix de les polítiques municipals socialistes, ha estat el retorn de drets a la ciutadania que s'havien perdut durant la passada legislatura amb el PP. En aquest sentit, Francina Armengol ha destacat que hem començat un curs amb normalitat, amb 364 professors més i amb una aposta clara per un pacte social i polític per l'educació a Balears.

Model sostenible
En tercer lloc, la secretària general ha destacat que «hem tornat a un model econòmic més sostenible i sostingut en el temps, apostant per la competitivitat i per sectors econòmics productius per a la nostra comunitat autònoma».

Finalment, Armengol ha fet èmfasi en la feina que fan els regidors i batles i batlesses del Partit Socialista.«Allà on hi ha un batle o batlessa socialista, hi ha una persona a peu de carrer, que xerra directament amb els ciutadans i que està disposat 24 hores a escoltar i a cercar junts les millors solucions», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.