nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

MÉS vol una economia de “turisme, indústria i coneixement”

La formació ecosobiranista ha obert la campanya a '100 dies del canvi'. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca ha presentat avui les seves mesures de cara a reactivar l'economia de Balears. En concret, la formació ha volgut escenificar “a 100 dies del canvi i de les eleccions” les vuit propostes per tal de generar ocupació.

Biel Barceló, candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern de les Illes Balears, juntament Margalida Capellà i amb els candidats al Consell, Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver, i a Cort, Antoni Noguera i Neus Truyol, han estat els encarregats de presentar les propostes.

Barceló ha apuntat que la seva formació impulsarà a partir del mes de maig “un canvi de model econòmic per a les Balears basat en tres pilars: un millor turisme, una indústria exporatdora i en l’economia del coneixement”.

En aquest sentit, Barceló ha manifestat que “el PP acabarà la legislatura amb el mateix nombre d’aturats que fa 4 anys i amb 3.000 milions d’euros més de deute públic”. “Ens trobam davant d’una precarietat laboral sense precedents: contractes de dos dies, contractes de 400 euros mensuals, i treballadors sense cotitzar i assegurar”, ha afegit.

Les vuit propostes presentades pels econacionalistes són:

1.- Servei de Contractació de Vacances Públic.

2.- Estudiar la viabilitat d’una companyia aèria pròpia.

3.- Lideratge institucional.

4.- Més oferta formativa.

5.- Creació d’Ateneus de Fabricació Digital.

6.- Suport pressupostari públic.

7.- Creació d’un Districte Innovador.

8.- Agència Mallorca Activa, Menorca Activa, Eivissa Activa i Formentera Activa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.