algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Amics del Ferrocarril i la degradació de Can Bibiloni i el Fortí d'Illetes, cara i creu de 2014 segons ARCA

Devers mig centenar de persones escolliren els guardonats en ambdues categories. | M.À.C.

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics, ARCA, va lliurar dimecres els seus tradicionals Premis Conservació i Destrucció del Patrimoni, que l'entitat atorga anualment per premiar o castigar les accions a favor o en contra del patrimoni desenvolupades durant l'any anterior, en aquest cas, de 2014.

L'acte va tenir lloc en el restaurant Reus de Palma i va comptar amb l'assistència de 50 persones, que van emetre els seus vots després del sopar.

En la categoria positiva, al Premi de Conservació del Patrimoni, es va imposar per la mínima l'Associació d’Amics del Ferrocarril de les Illes Balears (AAFB), seguida amb gairebé un empat, pel Centre d’Història i Cultura Militar de Balears i Els Calderers de Sant Joan.

En contrapartida, el Premi a la Destrucció del Patrimoni es va saldar amb un empat tècnic i va ser per als intents de destruir Can Bibiloni i la degradació del Fortí d'Illetes. Molt votada també va ser la tercera opció, la molt criticada ocupació de terrasses a la via pública de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.