nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

MÉS suma a Mallorca i Menorca amb l'objectiu de “liderar el canvi”

8659

“MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca sumam per liderar el canvi polític a les Illes Balears, que ha de ser un canvi gros. Ens presentam a les eleccions per guanyar”.

Així ha resumit el coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern, Biel Barceló, la tasca que duen a terme de forma conjunta les seves sigles a aquestes dues illes, amb la voluntat d'assolir una majoria social suficient que possibiliti el canvi al conjunt de les institucions de les Illes Balears.

Representants d'ambdues marques s'han reunit a Palma per avançar en la coordinació de l'estratègia a seguir en temes que troben que s'ha empitjorat de manera “escandalosa” en els darrers quatre anys, com són el transport aeri, l'atenció assistencial i sanitària, una política urbanística a la carta, la corrupció, l'educació, i un model econòmic que només prima els interessos d'uns pocs.

En concret, a banda de Barceló, hi eren la portaveu de MÉS per Menorca i candidata al Consell de Menorca, Maite Salord, els candidats i candidates al Parlament Nel Martí, Margalida Capellà i David Abril, a més dels membres de l’executiva Joan Verger i Pau de Vílchez.

En aquest context, el candidat ecosobiranista al Consolat ha manifestat que “en aquests moments ja hi ha una clara majoria social que n’està farta i que vol el canvi a Mallorca, a Menorca, a Eivissa, i Formentera. Junts treballam per convertir aquesta majoria social en una majoria política de canvi ciutadà a les institucions del conjunt del país”, remarcant que el seu és “el projecte progressista amb més implantació territorial als nostres municipis”.

Per la seva banda, Salord ha destacat “la solidesa dels projectes de MÉS a les nostres illes”, uns projectes “centrats a les illes, no rebem ordres de Madrid, no som sucursals de cap altre partit, i ens centram en proposar solucions per als problemes dels mallorquins i dels menorquins”.

La representant menorquina afirma que “la ciutadania vol un bon govern al servei de la gent, i no al servei d’uns pocs; un bon govern que defensi els interessos de les nostres illes. Per aconseguir-ho és fonamental recuperar l’autèntic significat de la paraula democràcia, a través de dues vies: donar veu als ciutadans, promoure una vertadera participació ciutadana a les institucions democràtiques, i aplicar una gestió política absolutament transparent i eradicant definitivament el corc per a la democràcia que ha estat la corrupció”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fart de personalismes i exquisideses, fa mes de 9 anys

Arribats a aquest punt de la nostra història, ja hauria d'haver quedat clar que tots els partits d'aquí han d'anar plegats.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente