algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

El cineasta Alberto Jarabo presenta la seva candidatura de Podem per Balears

Imatge de l'equip de Jarabo. | Joan Torres

El cineasta Alberto Jarabo (Madrid, 1975) ha presentat aquest divendres la llista de la seva candidatura de Podem per Balears i Podem per Mallorca, que és, segons ha dit, la «més transformadora i més crítica» de les quatre opcions que s'han presentat.

En declaracions als mitjans de comunicació, Jarabo ha explicat que la llista estàformada per nou persones de Palma, 10 de la Part Forana de Mallorca, 11 persones d'Eivissa i Menorca i altres quatre persones més de cercles temàtics (Discapacitats, Cultura, Feminismes i Sanitat).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per coletas, fa mes de 9 anys

Gracias, pancas, por mostraros como los fachas xenófobos que sois.
Vais a tragar PODEMOS hasta en la sopa

Valoració:0menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (24-1-2015), continuen menyspreant el català, entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:4menosmas
Per manel, fa mes de 9 anys

Veient els comentaris del mallorquín ja es veu el nivell del votant de Podemos. Mateixa calanya que Ciutadans i Upd, canviar-ho tot pq no canviï res.

Valoració:7menosmas
Per Devot, fa mes de 9 anys

Un altre partit forani?
Si no mudam de govern,
en veurem de tots colors...
Sant Antoni lliurau-nos
d´un Govern que sigui extern...

Valoració:12menosmas
Per Llorenç, fa mes de 9 anys

Em sembla que Podemos és un partit bàsicament foraster, importat de Madrid i amb composició social bàsicament forastera. A la part forana no es menjaran una rosca.

Valoració:16menosmas
Per Puput, fa mes de 9 anys

Candidat a què? A ser la titella de Pablo Iglesias al nostre país fet d'illes i poca cosa més.
No hi ha partit més vertical i centralista que Podemos (o Pablemos).

Valoració:10menosmas
Per AVÍS, fa mes de 9 anys

Antiespanyol gràcies per defensar-me, però no val la pena que ens rebaixem, contestant a aqueixa genteta, ja que cerquen crear-nos problemes.

Valoració:20menosmas
Per antiespanyol, fa mes de 9 anys

Tú si que ets caspós espanyolista oiós

Valoració:9menosmas
Per aviso, fa mes de 9 anys

Jajjajja, que peliculeros eres, casposo pancatalanista.

Valoració:0menosmas
Per AVÍS, fa mes de 9 anys

Aquests pancastellanistes es passen el dia insultant-nos, perque volen provocar-nos, que qualcú perdi el control i els insulti a ells. Així ells ja tendràn un motiu per interposar-li una demanda dinerària o una querella criminal, segóns l'exabrupte. Com que a noltros ningú ens pagárà les despeses, val més ignorar-los.

Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente