algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

La UOB fa una crida a constituir la nova junta de personal docent

8357

La UOB ha criticat que cinc setmanes després de les eleccions la nova junta de personal docent encara no s'ha constituïda.

Arxiu

La UOB ha fet una crida a constituir, “com més aviat millor”, la nova junta de personal docent no universitari. El sindicat ha recordat que han passat gairebé cinc setmanes i mitja després de les eleccions sindicals de dijous, dia 4 de desembre, i a hores d'ara encara no s'ha constituït.

El sindicat ha assegurat que “enmig de la intensa conflictivitat que viu el sector de l'ensenyament que no coneix treva ni descans i amb un dur enfrontament amb el govern del PP que intenta aplicar la LOMQUE com sigui, crida l'atenció, i més encara després del daltabaix electoral que es va produir dia 4 amb la irrupció de nous sindicats com a Alternativa i UOB, que a hores d'ara encara no s'hagi constituït la nova Junta de Personal”.

Segons UOB, “aquest fet beneficia especialment la consellera Núria Riera i el seu equip que mantenen una estratègia dilatòria i que practiquen allò de 'qui dia passa, any empeny' per mirar d'apaivagar el conflicte d'aquí a les eleccions de dia 24 de maig”.

El sindicat ha fet una crida a la resta de forces sindicals “a posar fill a l'agulla, a anar per feina i com més aviat millor constituir la nova Junta de Personal que ha d'estar formada pel conjunt dels membres electes a les eleccions sindicals de dia 4 de desembre i que ha d'elegir President, Secretari i la Comissió Permanent per tal poder desenvolupar la defensa contundent dels interessos individuals i col·lectius dels docents, avui més que mai amenaçats greument pel govern del PP presidit per José Ramón Bauzà”.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.