muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La UOB fa una crida a constituir la nova junta de personal docent

8357
La UOB ha criticat que cinc setmanes després de les eleccions la nova junta de personal docent encara no s'ha constituïda. | Arxiu

La UOB ha fet una crida a constituir, “com més aviat millor”, la nova junta de personal docent no universitari. El sindicat ha recordat que han passat gairebé cinc setmanes i mitja després de les eleccions sindicals de dijous, dia 4 de desembre, i a hores d'ara encara no s'ha constituït.

El sindicat ha assegurat que “enmig de la intensa conflictivitat que viu el sector de l'ensenyament que no coneix treva ni descans i amb un dur enfrontament amb el govern del PP que intenta aplicar la LOMQUE com sigui, crida l'atenció, i més encara després del daltabaix electoral que es va produir dia 4 amb la irrupció de nous sindicats com a Alternativa i UOB, que a hores d'ara encara no s'hagi constituït la nova Junta de Personal”.

Segons UOB, “aquest fet beneficia especialment la consellera Núria Riera i el seu equip que mantenen una estratègia dilatòria i que practiquen allò de 'qui dia passa, any empeny' per mirar d'apaivagar el conflicte d'aquí a les eleccions de dia 24 de maig”.

El sindicat ha fet una crida a la resta de forces sindicals “a posar fill a l'agulla, a anar per feina i com més aviat millor constituir la nova Junta de Personal que ha d'estar formada pel conjunt dels membres electes a les eleccions sindicals de dia 4 de desembre i que ha d'elegir President, Secretari i la Comissió Permanent per tal poder desenvolupar la defensa contundent dels interessos individuals i col·lectius dels docents, avui més que mai amenaçats greument pel govern del PP presidit per José Ramón Bauzà”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.