nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
18°

Joves del PP treuen la marca a Podem

Logo de Podem Llucmajor.

Podem ha estat a punt de quedar en mans del PP. O això almenys és el que sembla que pretenia el president de Noves Generacions de Llucmajor, Eric Jareño, que ha comprat els dominis de Podembalears.info, Podembalears.es, Podembalears.com, Podempalma.info, Podempalma.es i Podempalma.com. Aquesta notícia va causar ahir molt enrenou a les xarxes socials, tant que fins i tot va arribar al PP regional.

Jareño no va respondre a les trucades d'aquest mitjà. Segons van explicar militants del PP es va veure desbordat per la repercussió dels esdeveniments, ja que no s'imaginava que la compra de dominis web de Podem pogués tenir tanta repercussió.

Aquesta actuació no va agradar gens a Noves Generacions de Balears, que es va desvincular dels fets i va assegurar haver-se assabentat dels mateixos a través de les xarxes socials. L'organització juvenil del PP li sol·licitarà Jareño que si Podem li demana que li lliuri els dominis web que ha adquirit, ho faci immediatament. Els dirigents de les joventuts es van mostrar confiats que així ho farà. No obstant això, no li demanaran la dimissió, ni prendran represàlies contra ell, ja que consideren que es tracta d'una «criaturada».

No obstant això, el president de Noves Generacions de Llucmajor no li van faltar suports de militants del PP balear, que van donar suport l'actuació de Jareño i fins i tot la van posar en valor. «Tant de bo tinguéssim a moltes persones més com Eric al PP», van manifestar. A més, van destacar que Podem li ha enviat un correu privat a Facebook li que si el que pretén és guanyar diners no ho aconseguirà.

El secretari general de Podem Palma, Carlos Saura, va assegurar desconèixer l'existència d'aquest correu, però va destacar que des de la direcció de Podem Palma -que s'acaba de constituir-no ha sortit. «No ens dediquem a això; estem en altres coses, organitzant el partit», va precisar. No obstant això, no va descartar que ho hagués fet algun dels inscrits Podem. Segons la seva opinió, és aquest tipus d'actuacions «són només un símptoma del tipus de persones amb les quals compten alguns partits». A més, ha informat que ja han comprat altres dominis web. Encara no han decidit quin d'ells utilitzaran, però ha reiterat que tenen diverses opcions sobre la taula. «Si volien cobrar doblers es quedaran amb les ganes», va dir.

Guanyar doblers
Cada domini costa uns deu euros i si l'organització que lidera Pablo Iglesias volgués utilitzar els que ha comprat el president de Noves Generacions de Llucmajor hauria de pagar per això.

Saura ha recordat que no es tracta de la primera vegada que els joves del PP intenta apoderar-se de dominis o la marca de Podem.










Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (10-1-2015), continuen menyspreant el català anomenant-lo -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:3menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Que pasa Miguelito, todo lo que no sea catalufo es fascista? a ver si va a ser al reves majete...

Valoració:-1menosmas
Per Miquel S., fa mes de 9 anys

Ha sortit la vena feixista...

Valoració:4menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

S'ha de ser bossot...

Valoració:6menosmas
Per Tià, fa mes de 9 anys

A na Marbosch,

Gràcies de l'explicació

Valoració:5menosmas
Per xesc, fa mes de 9 anys

És curiós que s'hagin oblidat de "podem.cat." Tal vegada sigui que els PPeros saben que a Podemos el ".cat" els hi fa la mateixa urticària.

Valoració:18menosmas
Per marbosch, fa mes de 9 anys

El tema, i perdonau que us ho aclareixi, no és així. Qualsevol persona pot enregistrar el nom del domini, però si aquest té relació amb alguna entitat (partit polític, club esportiu, ...) aquesta podrà demanar el seu retorn i llestos (hi ha sentències clares sobre el tema - es produiren quan els clubs de futbol començaren a registrar els dominis i es trobaren amb alguns "espavilats" d'aquest tipus) així que l'únic que ha fet aquest personatge ha estat pagar per uns dominis que perdrà en qualsevol cas.

Valoració:13menosmas
Per Tià, fa mes de 9 anys

Joc brut típic del PP.

Això a part, què deu voler dir que "treuen la marca". O és que la marca estava ficada dins un calaix o qualsevol altre enfony?

I no deu esser que aquests redactors ineptes devien voler escriure "prenen la marca"?

Vos assegur, companyons, que si a les Balears hi hagués cap diari equivalent al Balears, abandonaria tot d'una aquest. El mal que fan a la llengua no té nom.

Valoració:17menosmas
Per Ha, ha, ha, ha, quin desastres!, fa mes de 9 anys

Aquests peperos son capaços de tot, per tal de guanyar. Primer calúmnien, després prenen els fominis als altres. Quina setà la propera inmoralitat?

Valoració:17menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 9 anys

Esper que els de Pdemos, no siguin tan faves de pagar-los res a aquesta colla d'impresentables.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente