muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Els inspectors criden a paralitzar els PTIL als centres davant el silenci de la Conselleria

Els inspectors esperen que la Conselleria els doni alguna instrucció sobre com aplicar les últimes resolucions judicials. | R.L.

El president de l’Associació d’Inspectors d’Educació de les Illes Balears (ADIDE-IB), José Manuel Bar, ha realitzat una crida a acatar els pronunciaments del TSJIB i a “paralitzar qualsevol actuació relacionada amb el desenvolupament dels Projectes de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als centres educatius, mentre no hi hagi un nou pronunciament judicial en sentit contrari o la Conselleria no dicti una instrucció expressa”.

Les paraules de Bar són una altra reacció a les qüestions judicials que en els últims dies han afectat el TIL, i que han causat un cert desconcert als centres educatius.

El cap de l'entitat que aplega els inspectors afirma que és “funció essencial” de la inspecció educativa “vetllar pel compliment de la legalitat vigent”, i en aquest sentit no es poden obviar les sentències emeses pel TSJIB.

Així mateix, afegeix que a parer seu, Educació hauria de donar alguna directriu als inspectors i als centres sobre la manera en com s’han d’aplicar les esmentades resolucions, partint de la base que s'hauria d'anar en el mateix sentit que les decisions de l'alt tribunal, quelcom contrari a la interposició d'un recurs, anunciat dimecres per la portaveu del Govern, Núria Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per República de les Illes Balears, fa mes de 9 anys

Els del PP a part d'antimallorquins, són prevaricadors i il·legals que no respecten ni les lleis que diuen defensar, la seva "Constitución" se la passen per on volen quan no els interessa.

Necessitam un canvi de govern urgent. Votem partits d'aquí que depenguin de la gent d'aquí i no de Madrid. Votem partits d'aquí com MÉS per Mallorca o El PI. Votam partits de les Balears que defengan sa nostra llengua, cultura, economia i benestar.

Valoració:8menosmas
Per Cuscus, fa mes de 9 anys

Aquests 3 no els ha cessat ningú, amem si t'informes abans d'escriure. Estan ja jubilats i un d'ells ja fa molt de temps. No posis xuminades si no les saps.

Valoració:7menosmas
Per falacia, fa mes de 9 anys

PERO AQUEST 3 QUE SURTEN NO ELS HAVIA CESSAT LA CONSELLERIA , es la mateixa foto de l´article la conselleria d´educacion cessa,...

qui deu forma l´associacio d´inspectors en educació ?

Valoració:-4menosmas
Per Per @ la diarrea del Zar, fa mes de 9 anys

Això passa per voler ser més franquistes que el mateix Franco. Els jutges d´ahir, avui o demà seran els jutjats i condemnats. Tasteu vostra pròpia medecina, us farà molt bé corporal i espiritual.
Més forta i prolangada serà la caiguda. Us sona aixo ?

Valoració:6menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

I si la conselleria dicta una instrucció expressa per a seguir amb el TIL, l'assemblea de docents ho té molt fàcil per a interposar una querella per prevaricació contra qui la signi.

Valoració:14menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 9 anys

EL GOVERN CONSIDERA QUE LA SENTENCIA AFECTA NADA MÁS QUE A CUESTIONES FORMALES DEL TIL Y NO AL FONDO (EL CONTENIDO DEL PROYECTO NO HA SIDO CUESTIONADO POR LOS JUECES), CON LO CUAL EL TRILINGUISMO CONTINUARÁ HASTA QUE EL TS RESUELVA LOS RECURSOS PRESENTADOS POR EL GOVERN (RECURSO DE ANULACIÓN Y RECURSO DE REPOSICIÓN CONTRA LA SUSPENSIÓN CAUTELAR).

Valoració:-19menosmas
Per Hem guanyat, fa mes de 9 anys

Els pares, mares, mestres i alumnes mallorquins hem guanyat.
Talibauzán has perdut.
Ets una pobra víctima del teu odi paranoic contra la llengua dels mallorquins.
L'escola mallorquina ha sortit reforçada de l'assalt feixista.
GRÀCIES, DOCENTS!
ENHORABONA, PARES!
ENHORABONA, MARES!
ENHORBONA, ALUMNES!
VISCA MALLORCA LLIURE!

Valoració:33menosmas
Per madrileñufets, no piulau?, fa mes de 9 anys

madrileñufets, no piulau?
La vida és avorrida sense els vostres brams.
Ua petits!
Venga, no calleu ara!

Valoració:24menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 9 anys

A que espera la delegada del Govern Central Teresa Palmer per enviar a la Guàrdia Civil a detenir el prevaricador delinqüent de José Ramón Bauzá?

Valoració:33menosmas
Per talibauzán de rejilla, fa mes de 9 anys

Au, madrileñufet engominat, tira cap a Espanya!
Per aquí, no hi tens cap feina!
No t'hi volem!
ARRUIX DE MALLORCA!
VISCA MALLORCA LLIURE!

Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente