algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
14°

L'STEI reclama a les assemblees de centre d'arreu de les Illes que impulsin la vaga

El sindicat STEI ha demanat que la convocatòria de vaga pel 15 de setembre realitzada per l'Assemblea de Docents «s'impulsi ara a cada cuna de les assemblees de centres de totes les illes, perquè sigui una jornada de lluita contundent en contra de les polítiques educatives del Govern».

L'STEI explica en una nota de premsa que, en el marc de la vaga indefinida, s'ha fet una crida a secundar-la en el sector d'ensenyament en l'àmbit de Mallorca.

Afegeix que les diferents assemblees que els docents realitzaran a Menorca i Eivissa hauran de decidir també si s'adhereixen a la proposta d'aturada del 15 de setembre que s'ha fet des de Mallorca, sempre dins de l'àmbit d'autonomia de presa de decisions de cada territori.

La vaga docent no disposa de serveis mínims, després que els tribunals anul·lessin els que havia imposat la Conselleria d'Educació, en donar la raó al recurs de l'STEI, ressalta el sindicat.

Finalment, a l'STEI conviden a tots els docents a explicar a la societat illenca «les polítiques de persecució contra la comunitat educativa que practica el Govern de José Ramón Bauzá, incapaç d'asseure's a negociar i a solucionar el conflicte educatiu que sofrim des de fa anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.