nubes dispersas
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
33°

La dona de Bauzá, al CEPA Calvià

Marquina durant una recepció a l'Almudaina de Palma.

JAUME MOREY / M.A. CA

La dona del president del Govern balear, Alejandra Marquina, estarà el pròxim curs a mitja jornada al Centre d'Educació Per a Adults (CEPA) Calvià, segons les llistes provisionals publicades aquest dilluns per la Conselleria d'Educació.

El curs 2013-2014 Alejandra Marquina ja va fer una mitja jornada com a professora d'Anglès al Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Son Llebre. Enguany Marquina retornaria a la zona de Calvià on ja va exercir com a professora el curs 2012-2013, a l'IES Bendinat.


Les llistes definitives es faran públiques l'1 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tona Fuster, fa mes de 8 anys

I quina és la notícia? Té els requisits per ocupar la plaça? Algú altre amb més punts que ella l'ha sol·licitada abans? Això és el que seria realment interessant de saber...

Valoració:4menosmas
Per Maria Antònia, fa mes de 8 anys

No hi ha res com no tenir vergonya... I obviament ni ella ni el seu home en tenen. Després d'haver creat un conflicte sense precedents amb tota la comunitat educativa i bona part de la societat balear aquesta doneta el que hauria de fer és quedar a ca seva i no prendre el lloc de feina a algú que de ben segur l'ha de menester més que ella, que no deu tenir cap problema per arribar a final de mes ni per sortir de compres dues vegades cada dia...

Valoració:5menosmas
Per Peret I, fa mes de 8 anys

Els culpables son los que estan al darrera d'aquesta cantamañanas, vestits de primera comunió.

Valoració:8menosmas
Per Maria M., fa mes de 8 anys

Aquest article, així escrit, quina notícia és? La plaça sortia al llistat públic? Tenia requisits de dubtosa credibilitat? Algú amb més punts l'ha sol·licitada i no li han donada?
Per mi, en Bauza és el pitjor president que hem tengut mai però això no hauria d'implicar fer articles, en la meva opinió, tendenciosos com aquest.

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

I si desprecien tan la Escola Pública, no sé perque no s´en va a fer feina a una escola concertada, d´aqueixes que protegeix tant el seu homenet i deixa aquesta feina per un altre?

Valoració:25menosmas
Per Biga, fa mes de 8 anys

Evdentment, un CEPA és un xollo i tothom fa mans i mànigues per tenir-hi plaça. SUpòs que aquest senyora té molts de punts, a part dels que li corresponen per ser qui és i de qui és.

Valoració:15menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

Podeu contar que es un puesto fet aposta per ella, perque es trobi tranquila i a gust, apropiat per el seu historial, com sa d'en Sansaloni a Son Espases, això si tot legal i transparent, com fa en BauSSà.
No veis que sempre escric es nom del pressi en mallorquì sir-culero.
Au, pae de fava.

Valoració:21menosmas
Per Nolis, fa mes de 8 anys

Crec haver sentit que a l'institut on va fer feina abans del CIFP Son Llebre li feien "mobbing", la qual cosa, si és certa, no em sembla bé. Després vaig saber que a Son Llebre no, però que es passava les hores lliures tota sola a la biblioteca i que va anar a fotre alumnes que havien fet vaga per donar suport als docents.
Com ja he dit, no em sembla bé que acosin a ningú, com fa el seu marit amb tota la comunitat educativa (exceptuant els centres de l'OPUS). Ara bé, que tampoc esperi tenir molts amics aquesta doneta.

Valoració:22menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 8 anys

Jo no sé com pot entrar dins un institut, després dels atropells que ha fet el seu marit a TOTS els professionals de l'educació. A mi em cauria la cara de vergonya. Crec que hauria renunciat a passar aquest mal tràngol cada dia.

Valoració:22menosmas
Per Albert, fa mes de 8 anys

A les llistes es prioritza a persones amb un ridícul nivell d'Anglès que tanmateix no s'aplica, davant els anys d'experiència del docent.
Després parlen de la qualitat, sa Moma i en Bauca són dos ineptes.

Valoració:40menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente