cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El PI diu que el PP ha convertit Eivissa en una “sucursal de Mallorca”

5721
Virgínia Marí (PP) és la nova batlessa de Vila després de la crisi institucional desfermada al PP eivissenc. | S.G.C.

Proposta per les Illes (El Pi) ha afirmat aquest dissabte que el PP ha convertit Eivissa “en una sucursal de Mallorca”. El partit ha reclamat a Vicent Serra, president del Consell d'Eivissa, que assumeixi la responsabilitat d'aquest “circ” i l'insta a “resoldre els problemes ciutadans enlloc de crear-ne de nous”.

El Pi ha considerat que Serra “ha fracassat” en la gestió del PP insular i que ha estat “incapaç” de resoldre el problema de lideratge, provocat per dimissió Pilar Marí, exbatlessa de Vila, i el seu equip de regidors. “És poc seriós no assumir la responsabilitat del càrrec i atorgar culpes als altres dels deures que li són propis”, ha afirmat el partit.

La formació liderada per Jaume font ha considerat que Serra, durant aquests quinze dies, s'ha convertit “en la titella del president Bauzá” i l'ha acusat d'estar “més pendent” de les “ordres i desitjos dictats des de Mallorca” que del lideratge d'Eivissa.

El Pi ha considerat que el PP ha convertit Eivissa “en una sucursal del Govern Bauzá” i ha reclamat “més seny i responsabilitat” als dirigents populars. El partit, finalment, insta al PP eivissenc a treballar per solucionar els problemes dels ciutadans i “no ha crear-ne de nous”.

Estabilitat institucional
D'altra banda, Lourdes Costa, portaveu del PSOE-Pacte, ha valorat de manera positiva l'elecció de Virgínia Marí com a nova batlessa de Vila “si això suposa una mica d'estabilitat” institucional. “Celebram que el PP hagi trobat una sortida a aquest embolic que els ciutadans no es mereixien; el PP ha actuat amb irresponsabilitat des del primer minut”, ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 9 anys

En tot cas caldria parlar de sucursal de Palma (sa capital, no Mallorca, s'illa) en sa mesura que aquesta, sa capital de sa província de Balears, és un centre repetidor de Madrid, sa capital de s'imperi despesonalitzador i expoliador. Si es cas, en lloc de produir-se a Vila, fos passat a Inca o a Manacor, com es definiria?

Valoració:4menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 9 anys

Te una cara de llesta!! estaba la numero 14 de la llista i ha arribat a Batl.lesa!! Com na Botella!! jajaja

Valoració:4menosmas
Per El trans-antàntic de l estany de Parque del Retiro, fa mes de 9 anys

Sempre he pensat que cada illa hauria de ser una província, però com que a tot això ho decideixen a Madrid i allà no ténen molt clar qué és una illa, que és la mar o qué és un rebell plè d´aigüa, ens hem de f0tre.

Valoració:4menosmas
Per Flao, fa mes de 9 anys

I de Mallorca, perquè no dir-ho?

Valoració:4menosmas
Per Puf, fa mes de 9 anys

En aquest cas volen dir que ha convertit Ibiza en una sucursal de Madrit

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente