algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Martí March: "M'han substituït del Consell Escolar per pressions externes a la UIB"

March en una imatge d'arxiu.

El rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha decidit prescindir del fins ara representat de la Universitat al Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB), Martí X. March. El catedràtic de Pedagogia ha assegurat que “m'han substituït per pressions externes a la UIB”.

March, que feia dos anys que era el representant de la institució al CEIB, ha explicat que Huguet li comunicà aquest dijous telefònicament el cessament i el nomenament del director de l'ICE (Institut de Ciències de l'Educació), Miquel Oliver, com a nou representant. El catedràtic considera que el rector li hauria d'haver notificat personalment el canvi i no per via telefònica.

L'habitual al Consell Escolar és que els representants de les institucions hi estiguin quatre anys. És per això que March s'oferí durant la conversa amb Huguet a estar-hi un any més fins a les pròximes eleccions autonòmiques.

Cal recordar que March, durant les passades eleccions rectorals, va mostrar el seu suport a l'adversari d'Huguet, Antoni Riera, i “entenc que no tingui la seva confiança”.

“El rector no s'ha preocupat pel Consell Escolar”
El catedràtic considera que el rector “no s'ha preocupat pel Consell Escolar i ha mostrat poc interès per la meva feina”, ha explicat. “Fa un que li vaig entregar un informe contrari a què el reciclatge de català passés de la UIB a l'Institut d'Estudis Baleàrics i encara espero”, ha recordat.

Huguet defensa que es tracta d'un canvi reglamentat
El rector Huguet ha defensat que el canvi es produeix després que “des del CEIB ens demanessin un representant complint la llei”. I ha afegit que “és una qüestió de criteri”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rubén, fa mes de 9 anys

A mi fa anys ja em va sorprendre que n'Huguet acompanyàs al ginecòleg na Pau Janer (era a la Policlínica i ningú no m'ho desmentirà, perquè hi ha uns quants testimonis). Aquest Huguet va de santet per la vida, com en Miquelet Deià i ja ho veis. No deu perdonar que alguns no volguessin en "Rafa" Nadal de doctor honoris causa.

Valoració:13menosmas
Per Pere, fa mes de 9 anys

Jo record en Martí March com aquell que s'entesta en dir que "el castellà no ens és una llengua impròpia" cada any a l'Anuari de l'Educació de Colonya (vaja altres, aquets; molt "d'aquí" però amb la banca electrònica sense la llengua "d'aquí")

En definitiva, un malabarisme lingüístic d'un pedagog fent intrussisme als sociolingüístes.

Au idò, que te pareix!

Valoració:16menosmas
Per 8 mesos, només, fa mes de 9 anys

I qui posaràn al seu lloc? Al Garriguer? A Sa Moma? A n´Aina Aguiló? Perque tots sabem d´on han sortit les presións i perque s´han fet.

Valoració:13menosmas
Per Joan A. S., fa mes de 9 anys

I ara on posarem tant d'ego?
Haurem de construir el "Museu March bis"...

Valoració:18menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

Idò molt mal fet pel rector Llorenç Huguet. Voldria saber què li han dit i en què han consistit les pressions per treure March. A veure qui hi posaran ara... "algú de reconegut prestigi dins el món de l'educació i la UIB". Quina MMMMMM.

Valoració:6menosmas
Per toni, fa mes de 9 anys


Si el pare es lleu i sa mare freixura que podem esperar
de sa criatura...Tu, March, hi fas nosa i ombra....

Valoració:17menosmas
Per astorat, fa mes de 9 anys

I que esperavem d'aquest rector? Alguna cosa diferent? Els mateixos mètodes de sempre. President de Sa Nostra amb el mateix tarannà. "Arrimàndose al sol que más calienta" per dir-ho en bon mallorquí. A l'UIB han begut oli, en M. March ja ho devia suposar o no?

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente