algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Antonio Alemany, a un pas d'entrar a presó

Alemany i Matas.

El Tribunal Suprem ha comunicat aquest dimarts a la Secció Primera de l'Audiència de Palma la denegació de l'indult sol·licitat per Antonio Alemany. La notificació al domicili del periodista serà immediata. El redactor dels discursos de Jaume Matas ingressarà a la presó en els pròxims cinc dies naturals un cop hagi rebut l'avís.

Alemany ha defensat la seva innocència en aquesta causa, i mai ha expressat cap penediment. Per eludir la presó al·legar que és una persona gran (va néixer el 1936) que no està bé de salut i, a més, que té cura de la seva dona, una expolítica del PP.

Antonio Alemany va ser condemnat pel Tribunal Suprem a la pena de dos anys, tres mesos i un dia de presó pels delictes de prevaricació administrativa, malversació de cabals públics i falsedat en document mercantil. També pesen sobre el delinqüent quatre anys i sis mesos d'inhabilitació absoluta.

Jaume Matas, condemnat en la mateixa causa a nou mesos de presó, també ingressarà a la presó en els pròxims dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu, fa mes de 9 anys

Fort, Alemani !!!

Valoració:1menosmas
Per Vela, fa mes de 9 anys

I en Matas, quan hi ha d'entrar? Per mi que li deuen dur la notificació a peu des de Mallorca fins a Madrid!

Valoració:4menosmas
Per res, fa mes de 9 anys

Res als feran, amb cuaranta set anys de feina no he vist mai 400.000 € aquest bergant les hi donar per escriura cuatra sermons, un llamp forcat per ells.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente