algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Canvis al Patronat del Círculo Balear

Imatge de Campos amb les noves incorporacions. | T.Ayuga

La Fundación Nacional Círculo Balear (FNCB) ha presentat aquest divendres en roda de premsa una renovació en profunditat dels membres del Patronat, màxim òrgan directiu de l'entitat, amb l'objectiu d'emprendre noves estratègies reforçant la línia d'actuació que ha portat l'entitat fins al moment en la defensa dels drets i llibertats ciutadanes.

"Fa 10 anys cap partit a Balears defensava el nostre missatge. Després del nostre treball, en l'actualitat, no sols el partit majoritari l'ha inclòs en el seu programa electoral sinó que noves formacions polítiques fan bandera d'uns principis i valors que la societat civil reclama ", han recordat.

El president de la FNCB, Jorge Campos, ha donat les gràcies pel seu treball als Patrons sortints: Cristóbal Mora, Joan Font, Pere Ferrer i Magdalena Ginard, així com a la gerent Montse Amat. D'ells n'ha destacat "l'exemple del treball altruista en benefici de la societat".

A continuació ha passat a presentar als nous membres del Patronat: Iván Pou, informàtic i especialista en noves tecnologies; Pablo de la Peña, especialista en Medi Ambient; Doris Burgstaller, professional del turisme que realitzarà les funcions de gerència de l'entitat -amb la seva incorporació la FNCB intensificarà l'atenció als ciutadans europeus residents a les Balears; Laura Venzal, estudiant i Carlos Serra, professor d'institut.

Aquests nous Patrons s'uneixen als ja històrics: Vasco de Quiroga, advocat i secretari general de la FNCB; Sebastià Artigues, autònom i coordinador dels delegats del Círculo als pobles de Mallorca, Menorca i Eivissa; Jorge Llopis, perit taxador d'art i delegat de la FNCB a Madrid i Juan Nigorra, empresari i economista que exerceix el càrrec de vicepresident de la Fundación.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Lo Rat Penat, fa mes de 9 anys

Quaranta mil senallades de p....!! Quina tropa de fatxendes! Lo pitjor del cas es que els pagam entre tots.Crec que es l'ùnic lloc del mon a on es subvencionen gent per anar en contre de la seva cultura.Coses dels peperos espanyolistes gonelles que ens governen.Per cert en Pep Gonella entrarà un dia d'aquets a la presò.Els menys la Justicia ens dona qualque alegría.

Valoració:1menosmas
Per No m'interessa, fa mes de 9 anys

Per què surt això en aquest diari? Per ensumar els pets i les bufes del culo báléá subvencionat ja hi ha l'immundo!

Valoració:0menosmas
Per Apor Garfum, fa mes de 9 anys

A Tu Mateix: Ës veritat! i la bandera espanyola porta l´escut bén enmig i no a la part que fa tres de l´amplària, com marca la Constitució. Al marge de tot això, la suposada "balearitat" i defensa de les Illes, segóns ells, d´una invassió catalana, quedaria bén desmentida pel que tu has afinat. No hi ha cap patriota sense bandera i a ells, tan balears que no volen el Català per conservar millor la puresa de la seva cultura, se´ls ha oblidat la bandera de la nostra Comunitat.

Valoració:5menosmas
Per I donbcs, fa mes de 9 anys

A la meva comunitat de veinats, també hem canviat d´administrador i de president i no publiquen la notícia. Me queixaré a la Direcció d´aquest diari!

Valoració:5menosmas
Per Franca, fa mes de 9 anys

Però com podeu donar la notícia així? Com podeu fer-vos vostres els postulats colonitzadors d'aquesta tropa? On s'ha vist mai validar una feina que SEGONS ELLS (i, per mimetisme, ara també segons el Diari de Balears) "ha portat l'entitat fins al moment en la defensa dels drets i llibertats ciutadanes."
Drets i llibertats ciutadanes? Francament! Validar el discurs de l'enemic és ser-ne còmplice. Mirau-vos-ho!

Valoració:26menosmas
Per MAVT, fa mes de 9 anys

quina tropa... ja és ben hora que s'en vagin a porgar fum...

Valoració:18menosmas
Per jo mateix, fa mes de 9 anys

On és la bandera de les Illes Balears que hauria de presidir la taula?

Valoració:15menosmas
Per mayoric, fa mes de 9 anys

I aquest grupet anticultural y visceralment anti catalá, qui el manté economicament ?
Esta clar que algú o alguns dels de sempre li mollen els diners, sino no s`enten que unes cuantes persones sense significancia intelectual i totalment desconeguts per la societat, tinguin tan protagonisme als diaris, tv i fins i tot el partit majoritari (de moment) agafi com a bandera les seves idees feixistes, tretes del millor temps de la dictadura.

Valoració:25menosmas
Per Eloisa, fa mes de 9 anys

El club dels curts!

Valoració:27menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

Això són tots? Quin adreç...

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente