cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

La IV Marxa Jove pel Territori sortirà per defensar “lo nostro i no lo seu”

A l'esquerra de la imatge Gabriel Mateu i a la dreta, Enric Porcel. | Joan Torres

La IV Marxa Jove pel Territori surt aquest diumenge per defensar “lo nostro i no lo seu”. Els organitzadors de la caminada reivindicativa han decidit reivindicar enguany la necessitat de lluitar per la preservació d'un dels paisatges més emblemàtics del Llevant mallorquí, Canyamel, on s'està construint un hotel de cinc hectàrees.

A partir de les 18 hores es recorreran 8 quilòmetres per l'entorn de Canyamel a Capdepera on es posarà el punt final amb un sopar ecològic a un preu popular. Gabriel Mateu, un dels organitzadors, ha explicat durant la roda de premsa d'aquest dilluns celebrada a la plaça Major de Palma que “l'hotel s'està construint perquè es va declarar bé d'interès autonòmic”. I ha destacat que “un camp d'ametlers i garrofers és lo nostro i el que defensam, no lo seu que són els camps de golf”.

Un altre dels joves organitzadors, Enric Porcel, ha destacat que “la destrucció de Canyanel és un fet” i el que cal “és que cal per preservar el territori és que tots els consistoris declarin el sòl urbanitzable en sòl rústic”. I ha recordat que aquest Govern defensa “un model econòmic basat només en els serveis no sostenibles”.

Per poder facilitar el desplaçament fins a Canyamel s'ha convocat a tots aquells qui tinguin places lliures al cotxe a les 16 hores a l'aparcament del Conservatori de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.