algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

L'excap de gabinet de Bosch assegura que els joves la van tirar a terra i la van copejar

L'excap de gabinet, Ana María Rodríguez, durant el judici d'aquest dijous. | T.Ayuga

L'excap de gabinet de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, Ana María Rodríguez, ha assegurat que els estudiants que van entrar a la Conselleria la van tirar a terrar i li van donar puntades de peu. Això és el que ha declarat l'exalt càrrec durant el judici que se celebra pels fets succeïts el passat 22 de maig de 2012 a Educació.

«Vaig tenir sensació de pànic», ha declarat avui l'antiga alt càrrec durant la seva declaració com a testimoni en la segona jornada del judici contra els assaltants, per set dels quals la Fiscalia demana condemnes d'any i mig de presó per alterar l'ordre públic i lesionar presumptament a l'excap de gabinet, mentre que a la resta se'ls sol·liciten sis mesos de presó per alterar l'ordre.

Rodríguez Ha relatat que quan en el matí dels fets va escoltar enrenou davant el despatx de l'exconseller, Rafel Bosch, va sortir al pas dels joves que havien entrat a protestar a la Conselleria, moment en què va sentir com l'agafaven d'un braç i la tiraven a terra.

«M'estava donant puntades per l'esquena», ha dit en al·lusió al presumpte agressor, a qui ha identificat com un dels acusats. Després, ha explicat, es va aixecar i, moguda pel pànic, va apartar amb el braç a qui intentaven retenir-la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

@Pixo

Qué pena das.
Tan frustrante es tu existencia que la dedicas a intentar demostrar que las personas que no piensan como tú estan pagadas por el gobierno, o forman parte de un complot organizado?. Acaso crees que las miles de personas que votaron al PP, entre las que no me incluyo, por cierto, estan a sueldo del Consoltat?. De verdad se puede ser tan retrasado mental?.

Mira, iba a decirte un par de cosas, pero me desentiendo.
De verdad que me has dado pena.
Suerte en la vida.

Valoració:0menosmas
Per Pixo, fa mes de 9 anys

. INCREÏBLE!!!

Aquí teniu el famós taller de manipulació sistemàtica del PP. D’aquí han sortit personatges com n’Angelcaído, Biodramina, Observador, Biel, etc. Absteniu-vos-en els que tengueu un mínim de sensibilitat ètica

http://iniciativadebate.org/2013/03/16/ya-podemos-ver-el-famoso-correo-del-pp-a-sus-opinadores/

Valoració:7menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Els al.lots acabaran lliüres i sense càrrecs i ella acusada de perjuri. Si ho veu qualsevol ciutadà normal, un jutge ho ha de veure encara millor,

Valoració:17menosmas
Per el litri, fa mes de 9 anys

¡Viva la república catalufa! eso si, con semejantes personajes......que futuro nos esperaria.....jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajjaja

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

¿Estudiantes? pero si algunos sujetos pasan de los 30 añitos...jajajajajajajaja.....y que soliciten por escrito la comparecencia en catalufo...jajajajajajaja

Valoració:-1menosmas
Per Rater, fa mes de 9 anys

Vaja, ja han amollat el cabrum d'espanyistan.

Valoració:25menosmas
Per observador, fa mes de 9 anys

Que nadie dude que siempre son los mismos perros con distintos collares pero siempre radicales procatalanes independentistas, separatistas e ideológicamente fascistas del siglo XXI.

Valoració:0menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (4-7-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:13menosmas
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Existía un vídeo, grabado por los asaltantes, en el que se apreciaba perfectamente la agresión a esta señora. Ese vídeo, que estuvo colgado en Youtube apenas un par de horas, obviamente, desapareció.
El único que los asaltantes aportan como prueba, claro, es el que muestra a la señora en cuestión rodeada de energúmenos asestando un clotellada a un tipo que de estudiante, nada de nada. Es un conocido mARRANo, que siempre está metido en todos los fregados como el asaltapiscinas, el único especimen humano, digno de estudio, que tiene más panza después de 40 dias sin comer que antes.

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 9 anys

Em sembla que dins l'ordenament jurídic hi ha una referència al "fals testimoni", és a dir, a qui menteix; fixauvo-vos que molts encausats "no recorden" per no caure en aquesta falta. Si observam el vídeo em sembla que el mateix jutge hauria de començar l'acusació per aquest fet.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente