nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

Professors, investigadors i PAS de la UIB: "També hauríem entrat a la Conselleria"

Professors, investigadors, PAS i pares dels encausats, aquest dimarts davant la Conselleria d'Educació. | T.Ayuga

Professors, investigadors i Personal d'Administració i Serveis (PAS) han mostrat un dia abans que comenci el judici als 44 estudiants que entraren a la Conselleria d'Educació el 22 de maig de 2012, el seu suport incondicional assegurant que “nosaltres també hi hauríem entrat”.

La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (Pudup-Illes) ha llegit a les portes d'Educació un comunicat de suport a les encausades per l'ocupació pacífica de la Conselleria, que posteriorment s'ha entregat al registre d'Educació. “Ens sentim orgullosos dels estudiants i dels titulars que demà seran jutjats perquè han demostrat una preocupació per la qualitat de la formació universitària, una preocupació que no reconeixem en les polítiques de la Conselleria”, han explicat. És per tot això que “entenen que el procediment judicial és purament polític i pretén represaliar i criminalitzar un acte de protesta pública en el qual, com mostren els vídeos enregistrats durant l'acció, les persones encausades no varen dur a terme cap acte de violència”, han defensat.

El degà de la Facultat de Filosofia de la UIB i membre de la Pudup-Illes, Nicolau Dols, ha recordat que els joves “varen venir a la Conselleria a cercar voluntat de diàleg dins del marc d'una jornada de vaga a tot l'Estat”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per otro, fa mes de 9 anys

Ya empezaron las vacaciones escolares de los garrulos catalanistas....

Valoració:-6menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 9 anys

Y digo yo, por que no ocupásteis la conselleria, ¿sabeis porque?, porque preferísteis poner de cabeza de turco a los cachorros adoctrinados, y porque sabíais que ahora estaríais en su lugar listillos, seguir haciendo el ridi catalufos cap de fabas...

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente