algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
15°

MÉS ratifica la incorporació d'Esquerra

Desenes de membres i simpatitzants de MÉS omplen l'auditori de Ses Cases des Mestres de Santa Maria per celebrar una assemblea oberta per decidir, entre altres qüestions, el reglament de primàries obertes per al Parlament i el Consell. | MÉS

MÉS per Mallorca celebra aquest dissabte una assemblea oberta en la qual ja s'ha ratificat la incorporació d'Esquerra i els independents de Santa Margalida a la coalició ecosobiranista. Durant la trobada, que se celebra a l'auditori de Ses Cases des Mestres de Santa Maria, també s'ha llegit un manifest en favor de Jaume Sastre i s'ha recordat l figura de Sebastià Serra, mort recentment.

Biel Barceló, coordinador general de la formació, ha presentat la incorporació de les dues formacions com “una fita important” en el procés de creixement de MÉS. “Anam sumant l’esquerra sobiranista i l’esquerra transformadora, per ser alternativa al bipartidisme”, ha afirmat.

Joan Lladó, president d'Esquerra, ha assegurat, per part seva, que “és l'hora d'unir, construir la fraternitat, reclamar la igualtat i proclamar la llibertat”. Antoni Reus, president dels independents de Santa Margalida i batle del municipi, ha afirmat, al seu torn, que MÉS camina “en la bona direcció per treure en Bauzá cel Consolat i poder aplicar polítiques progressistes en aquest país”.

Suport a Sastre
D’altra banda, durant l’assemblea també s'ha llegit un manifest en suport a la vaga de fam de Jaume Sastre. El document, que reclama a Sastre que després d'un mes no posi en perill la seva vida i abandoni la vaga, exigeix a José Ramon Bauzá, president del Govern, que negoci amb els docents, tot criticant que “amb la seva manca d’esperit negociador està posant en perill la vida del professor”.

L'assemblea, que està previst que acabi durant el migdia, debat en aquests moments els reglaments de les primàries obertes per a les eleccions del Parlament i al Consell de l'any vinent, i el reglament d’incompatibilitats i limitació de mandats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

MÉS Governarà Balears d´aqui 10 mesos,

Valoració:4menosmas
Per Joanet, fa mes de 9 anys

Un altre cop triau un lloc més gran. Gent dreta, gent per enterra, calor.... Aquest projecte ha tornat gran i hi hem de caber tots.

Valoració:9menosmas
Per Ropit, fa mes de 9 anys

A "Menos":
17 Comunitats - 1-1-1-1-?-?-? = 14... i esperi...

Valoració:4menosmas
Per menos, fa mes de 9 anys

1 gato + 4 gatos = 5 gatos

Valoració:-5menosmas
Per //// Mallorquins //*//, fa mes de 9 anys

La millor notícia!

Cada pic som MÉS per Mallorca, MÉS per sa llengua, educació, sanitat, sa economia i benestar de sa nostra gent. Cada pic sumam més gent per enfortir les Illes Balears front les agressions de Madrid i dels seus titelles que ens voldrien enterrar en tones de fems, matar sa llengo, omplir es nostre mar de prospeccions i expoliar les nostres illes en benefici de Madrid.

Per això cada dia som MÉS per Mallorca. La clau del canvi a les Illes Balears!!!

Valoració:10menosmas
Per Miquel Àngel, fa mes de 9 anys

El problema és que en LLadó haurà de dimitir, ara que està encausat pels tribunals.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente