algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El Círculo agraeix el compromís del rei amb la «unitat de tots els espanyols»

El Círculo Balear (FNCB) ha agraït aquest dilluns al rei Joan Carles que hagi estat «el nostre millor ambaixador turístic a tot el món», així com el seu «compromís amb la unitat de tots els espanyols».

En un comunicat, l'entitat ha destacat la tasca realitzada pel monarca «en defensa de la democràcia, de la concòrdia i de la llibertat de tots els espanyols» i ha remarcat l'«especial afecte i admiració» que, segons diu, li tenen la majoria de ciutadans de Balears.

A més, ha informat que ha remès una carta a la Casa Reial en la qual expressa el seu suport al Príncep Felip, qui en els pròxims dies serà coronat nou rei d'Espanya, «perquè segueixi enfortint els llaços d'unió de tots els espanyols i projectant una imatge exterior d'Espanya com a país democràtic i avançat».

«Felip VI serà un dels monarques europeus amb millor preparació, unida a una àmplia experiència tant a nivell nacional com internacional», diu la FNCB abans de donar «la benvinguda» al nou rei, «com garant de la Unitat d'Espanya, recordant-li el majoritari suport del que gaudeix la Corona a Balears».

Finalment, l'entitat ha apuntat que, en la difícil conjuntura econòmica i política que travessa Espanya actualment, «la nostra monarquia parlamentària ha de seguir garantint la unitat de la nació sobre la base de les llibertats que reconeix la nostra Constitució».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pelotilleros, fa mes de 9 anys

Son mès pilotes que els escarabats de bolle.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente