algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

El PP impedeix que el Parlament reprovi Camps i el Govern pel conflicte educatiu

El grup popular al Parlament ha rebutjat avui, durant la Comissió d'Assumptes Institucionals, una iniciativa del grup MÉS que sol·licitava la reprovació del Govern i de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, a més d'instar l’Executiu a recuperar el diàleg amb la comunitat educativa per tal de consensuar un model de futur.

La portaveu d'educació del grup popular Aina Aguiló ha defensat que el Govern «vol una educació en llibertat, de qualitat i trilingüe, universalitzant l'educació i apostant per l'equitat i la igualtat d'oportunitats per a tots».

Aguiló s'ha referit al punt de la iniciativa que demanava el cessament de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, i ha assegurat que «està clar que Camps no ha triat el camí fàcil en la seva responsabilitat, sinó que ha triat el camí correcte».

Català, projecte estrella
Per contra, Aguiló ha assenyalat que l'oposició «només aposta pel català com a projecte educatiu estrella», i ha criticat que únicament «els interessa el sistema educatiu de la nostra comunitat per a fer política, oblidant-se dels alumnes i dels seus resultats acadèmics».

Aguiló ha manifestat que l'oposició està creant una «crispació fictícia» en el sector educatiu, que es recolza en el sector més radical i que «utilitza els alumnes com moneda de canvi per a imposar únicament el català».

Per altra banda, la portaveu del PP en matèria educativa ha assegurat que el sector necessitava una reforma «en profunditat». «Posàrem en marxa una reforma que permetés que els nostres alumnes coneguin les dues llengües oficials i l'anglès, atès que en un món globalitzat, i més per a una comunitat que viu del turisme, és necessari el seu domini», a més de la reforma de la Llei Educativa engegada pel govern central.

Quant al diàleg i voluntat de consens, Aguiló ha recordat en els últims 15 dies «hem arribat a acords amb els sindicats sobre les bases de provisió d'interins i el canvi de llista única a llistes per especialitat».

Persecució a Camps
Per altra banda, ha apuntat que «dins la tàctica persecutòria empresa contra la titular d'Educació, s'uneixen la difamació, l'insult i el menyspreu» perquè l'única cosa que els interessa ara mateix és «cercar notorietat judicialitzant la tasca política».

En aquest sentit, la portaveu d'Educació s'ha mostrat convençuda que les mesures empreses per aquest Govern van en la «bona direcció» i orientades a «construir un futur millor per als nostres alumnes».

Finalment, Aguiló ha destacat el tarannà de diàleg de Camps així com la seva valentia «per a afrontar amb garanties un millor futur per als nostres joves tal com ve marcat en el nostre programa electoral». «Un programa que va tenir el suport de milers de ciutadans que van avalar aquesta proposta de model educatiu a les nostres illes», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alous, fa mes de 9 anys

Varen crear la crisi per així poder truere majoria absoluta, amb moltes mendides, per així poder destruir-nos i fer befa de nosaltres. No ho podem permetre!

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 9 anys

Per cert, us heu fixat que VOX, el partit recolçat per la "Fundación nacional círculo balear", que fins ara ha marcat la política d'aquests del PP, ha obtingut 4117 vots a les Balears? Segur que aquests abans votaven al PP.

Valoració:6menosmas
Per mariadelao, fa mes de 9 anys


Volem una educació de qualitat i en català, si
També volem uns polítics dignes que no es passin el dia fent tuits
(quan fas feina Aguiló?)

ESPERAM MOSTRES POFESSIOANLITAT D CAMPS

Valoració:7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Aineta, t'ho ahuries de fer mirar.
Dius una educació en llibertat, quan tot el que heu fget han estat ordres i amenaces.
Dius de qualitat, i per això anau a la privada o la concertada, no es així.
Dius trilingue, perque no saps contar, español i angles, es diu bilingue. L'altra l'heu oblidada.
Dius d'universalitzar l'educació i retallau als que me
és ho necessiten, sobretot alumnes amb necessitats educatives. (saps com les deis ?).
Dius equitat i igualdad d'oportunitats per a tots, saps que passa als que no poden pagar? Heu fet tot el contrari del que dius que voleu fer.
O no sabeu que contau, o contau mentides.
Mira quantes errades de comprensió en un sol parraf.

Valoració:5menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 9 anys

Res, pae de fava, que n'hi els ases le volen.
Aquesta ¿sra ? i els seus son els que ara diven de Pablo Iglesias que es un raper trempallots anarquista, perque no sabìan que era un llicenciat en CIÈNCIAS POLÌTICAS i ara ells li ensenyaràn com se fa la polìtica, (bruta?).

Valoració:4menosmas
Per Rater, fa mes de 9 anys

A aquesta senyora no importa difamarla ni denigrarla, ja ho fa ella tota soleta amb els seus trepitja, moma, etc. També es veritat que es reuneix molt... amb la fundació Jaume III, amb el Circulo Balear...
El que no és vera en cap sentit és que aquest curs hagi estat un curs normal i que el TIL (paraula que ja no diuen) hagi tingut la majoria dels ciutadans. Record la manifestació de més de cent mil persones enfront les 74.000 que els han votat a les darreres eleccions.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente