nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Crida a tenyir de verd els col·legis electorals

Imatge de la Plataforma on s'anima a vestir de verd durant la jornada electoral. | Plataforma Crida

L'Assemblea de Docents i la Plataforma Crida han fet una crida perquè aquest diumenge per tenir de verd els col·legis electorals. A través de les xarxes socials i del sistema de missatgeria instantània s'anima a dur la camiseta Crida en tant que “està autoritzada per la normativa electoral, ja que no és propaganda electoral”.

Des de Crida asseguren que si algú que està a una mesa té algun problema per dur la camiseta, poden citar l'acord de la Junta Electoral Central de 20/11/2011. Ara bé, els apoderats i interventors no poden dur camisetes amb lemes, però sí una peça de roba verda.

Qui no anirà a votar a cap col·legi electoral serà Sastre, que tot i estar en vaga de fam exercirà el seu dret a vot per correu. Segons el docent “veig aquestes eleccions unes eleccions plesbicitàries, Bauzá sí o Bauzá no”.

La posició del Govern Bauzá
Sobre aquesta convocatòria la portaveu de l'executiu, Núria Riera, sentencià aquest divendres que “en una democràcia s'ha de donar llibertat i no polititzar el dret d'anar a votar de les persones”. Paraules que posteriorment matisà assegurant que “no s'han de barrejar matèries i cal anar a votar pel nostre futur a Europa”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per bernadet, fa mes de 9 anys

@marbosch

Aquí els únics que enganen són els de la secta verda, que anomenen "educativa" a una vaga política, que presenten els llaços quadribarrats antipepé com un "símbol cultural inofensiu" i que ara pretenen de fer veure que una samarreta que ha estat un símbol de lluita antigovernamental es convertesqui en una peça de roba més.
Mira si viuen dins l'engany, que a la fi s'han enganat ells mateixos i s'han fet creure que les eleccions europees són per arruixar en Bauzá.
Ja ho val.

Valoració:-13menosmas
Per marbosch, fa mes de 9 anys

Bernadet,
Per si no saps llegir, que supòs que sí perques has de seguir les instruccions que diàriament et dicten des del partit, el lema de les camisetes verdes és "PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT", i clar, si el PP demana que siguin declarades il·legals hem de suposar que això no ho desitja, per tant jo els demanaria que ho diguin a les clares, no com a les darreres eleccions que les han guanyades enganant a la gent i ja ho intentaren fa anys quan ens mentien sobre l'autoria dels atemptats.

Valoració:10menosmas
Per bernadet, fa mes de 9 anys

Vestits de verd sí. Però amb lemes polítics, no. La samarreta de la Crida duu imprès un lema polític. Supòs que més d'un provocador hi acudirà disfressat de "cridaner", després d'avisar la premsa amiga, perquè reculli el moment en què sigui "brutalment reprimit". Ja ho sabem. Se'ls veu el llautó d'una hora enfora.
Els uns desitgen que votin "els nins i les nines", els altres parlen d'engegar en Bauzá amb unes eleccions europees... Déu n'hi do! La tropa està com més va més tocada d'ala.

Valoració:-37menosmas
Per AVÍS, fa mes de 9 anys

Ahir vaig llegir un comentari d´una persona que estava convocada per presidir una taula, i dèia que si anava qualcú a votar a la seva taula vestit de verd no el deixaria votar. Si aqueix fet es produís, s´ha de denunciar inmediatament per poder exercir aquest dret.

Valoració:22menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Al contrari del que pensa molta gent, les eleccións europees son les més importants de tota la sèrie, perque d´elles surtiràn uns eurodiputats que o bé seràn uns xotets que obeiràn cegament a la Troika, na Merkel, el BCE i les "propostes de vot" que els envíen la CEOE i les multinacionals i les grans empreses per tan d´enquadrar la legislació a ells, o bé uns eurodiputats valents, que exposin els nostres problemes, que siguin forts davant les tentacións i també les amenaces dels "amos" i que mirin pels nostres interessos. Ah! Cada estat és una sola circunscripcció, així que tots els vots nostros per un partit, es sumen als de les altres comunitats. Que tots tenguem un bon dia de votacións i que puguem votar per molts d´anys.

Valoració:12menosmas
Per chiste, fa mes de 9 anys

Lapolla (sic), ¿sabes algún chiste de Lepe?.

Valoració:0menosmas
Per Votem i Guanyem, fa mes de 9 anys

Votam bestits amb camisses verdes o d'altre color però amb dignitat i compromís. Votam i enviam a Bauzá a l'atur quan abans millor.

Aquest diumenge omplim les urnes i votam partits com PRIMAVERA EUROPEA, COALICIÓ EUROPEA, L'ESQUERRA PEL DRET A DECIDIR o d'altres i demostram als PPancastellanistes que no els volem! Votem i començam es canvi!!!

Valoració:18menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que continuen, avui (24-5-2014), anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:27menosmas
Per verd, fa mes de 9 anys

El que serà important és el que votarem, no de quin color anirem vestits. Seria trist que guanyàs la dreta rància encara que hi haguéssim anat tots de verd.

Valoració:24menosmas
Per Miguel, fa mes de 9 anys

Tots a votar, les vagues i manifestacions són intruments fonamentals per reivindicar els nostres drets contra la tirania del pp, però l'autèntica revolució és omplir les urnes de vots contra totes les injustícies d'aquest desgover, i per tenir una veu pròpia Europa.

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente