algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

Els docents callaran avui davant el Consolat

Els convocants volen que el silenci de la comunitat educativa “faci veure, als nostres representants polítics, que governar és sobretot escoltar”. | Assemblea de Docents

Els docents inicien avui una setmana d'activitats i protestes en defensa de l'educació. A les 19:00 hores es durà a terme una concentració silenciosa per instar el Govern Bauzá a negociar. El pròxim dijous, també a les 19:00, es durà a terme una manifestació unitària, que sortirà de de Delegació de Govern i arribarà fins el Consolat de Mar.

La protesta d'avui, amb el lema “Callarem fins que ens escolteu”, té per objectiu, segons els docents, instar el Govern Bauzá a reprendre “el diàleg, la negociació i el consens”. La protesta silenciosa, com a mesura “de lluita no violenta”, està previst que duri mitja hora.

Silenci i respecte
Els convocants volen que el silenci de la comunitat educativa “faci veure, als nostres representants polítics, que governar és sobretot escoltar”. “Volem que el nostre silenci serveixi per canviar el menyspreu, a tota una comunitat educativa, pel respecte que es mereix”, asseguren els docents, que reiteren que no defalliran “fins aconseguir una educació de qualitat, inclusiva i en català”.

Aquestes protestes educatives han estat convocades pel Grup de Treball Unitari (GTU). Algunes de les entitats educatives que hi formen part són: FAPA, els sindicats STEI, FETE UGT, FE CCOO, l'Assemblea de Docents, la Plataforma Crida, l'Assemblea de mestres i professors en català, les Cooperatives d’ensenyament, l'Associació de directors d’infantil i primària (ADIPMA), l'Associació de directors de secundària (ADESMA), i l'Associació d’inspectors (ADIDE).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.