muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Armengol: «Després de tres anys de legislatura, Bauzá deixa Balears pitjor que el 2011»

4540
Armengol creu que s'esgota el temps per a la recuperació de l'ocupació promesa pel president Bauzá. | Pere Bota.

La portaveu del grup parlamentari socialista, Francina Armengol, ha assegurat que «després de tres anys de legislatura, l'herència» del Govern, encapçalat per José Ramón Bauzá, «ha deixat a Balears pitjor de com estava el 2011», tal com reflecteixen les xifres de l'Enquesta de Població Activa (EPA) que assenyalen que hi ha 152.000 desocupats en la Comunitat.

En roda de premsa per parlar de les iniciatives parlamentàries d'aquest dimarts, Armengol ha assenyalat que això també es constata amb les xifres de creixement econòmic, i amb el fet que el PP «es va trobar a Balears amb un creixement de l'1,3% del Producte Interior Brut (PIB) i ara s'està barallant pel 0,4%».

A més, la líder socialista ha criticat que després de tres anys, Bauzá encara no ha duit a terme «el pla de xoc per a l'ocupació», que se li va demanar a principi de legislatura i quan aquest s'aprovi, ha lamentat, podria no tenir cap «dotació econòmica».

Segons ha dit, «Bauzá no ha fet res per la gent jove a l'atur, per al col·lectiu d'aturats majors de 45 anys i les polítiques actives d'ocupació han desaparegut. La situació de precarietat laboral és terrorífica», considera Armengol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquin, fa mes de 9 anys

Seguro q esta señora no es un topo del PP?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente