algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

«La conselleria està sola amb el seu model»

Un portaveu dels docents parla a la gentada congregada per la marxa per l'educació. | Teresa Ayuga.

La satisfacció dels convocants de la marxa verda per l'educació per la resposta obtenguda era ben evident en finalitzar l'acte central a Palma.

El portaveu de l'Assemblea de Docents, Miquel Àngel Tortell, assegurà que la protesta havia complert els objectius de mobilitzar la població en defensa "d'un sistema d'educació pública, inclusiva i en català", demostrant a més que "la conselleria està sola amb el seu model".

Just abans, diversos representants dels organitzadors s'havien adreçat als caminaires al Born, informant-los de la participació de la jornada. També s'inclogué un acte de suport als joves encausats per ocupar la conselleria d'Educació, i es llegí la «Declaració en Defensa de l'Educació» aprovada dijous passat.
 
Els signants d'aquesta declaració són l'Associació de Directors de Secundària de Mallorca (ADESMA), la d'Inspectors d'Educació (ADIDE), la de Directors d'infantil i primària de Mallorca (ADIPMA), Plataforma Crida, l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, la de Docents DESCONCERTATS, Assemblea de Mestres i Professors en Català de Balears; COAPA Balears; Cooperatives d'Ensenyament de les Illes; FAPA Mallorca, i els sindicats FECCOO, FETE-UGT, i STEI-i.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Sempre tindrem un batasuno per ensenyar quina hauria de ser la nostra identitat.

Eskerrik asko, Iñaki!

Valoració:-8menosmas
Per Jaume, fa mes de 10 anys

Siempre tendremos un batasuno para enseñarnos cuál debería ser nuestra identidad.

Eskerrik asko, Iñaki!

Valoració:-7menosmas
Per De PPena, fa mes de 10 anys

Ja ho va dir en josé Ramón Bauzá:
El nostre model no ès l'educació pública, de qualitat i en Català.
Del Català vista la seva deria anticatalanista, no sorprén, i vista la seva política de beneficiar les grans riqueses: hotelers, petroliferes i quatre amics davant la resta de la societat, tampoc sorprén.
Que no vulgui qualitat a l'educació pública també és normal, quan més curts siguem, més pes tendran els invents tipo Circulo Berrear i demés...

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente