cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
13°

L'UOB se solidaritza amb March

La Unió Obrera Balear (UOB) ha mostrat la seva “solidaritat” amb Jaume March, director de l'IES Marratxí, expedientat per una "falta molt greu per conculcar el dret a l'educació" durant els dies de vaga. La secció d'ensenyament del sindicat considera que el docent “està essent víctima de la caça de bruixes organitzada pel PP i els seus terminals d'El Círculo Balear i l'Asociación de Estudiantes Libres de Baleares”.

El sidicat assegura que “si els franquistes Bauzá, Camps i Estarellas pensaven que si feien públic l'expedient, el darrer dia de classe del trimestre, agafarien desprevingut i sense capacitat de resposta immediata el col·lectiu docent, una vegada més han errat els càlculs”. “A hores d'ara les xarxes socials i els watshapps de les assemblees de centre fan flamada”, afirma l'entitat.

UOB emplaça el col·lectiu docent a respondre “d'una manera decidida davant aquesta nova agressió”. El sindicat recorda que March fou un opositor significat a la dimissió massiva dels directors en solidaritat amb els tres directors de Menorca expedientats el mes d'agost. “Amb franquistes com Bauzá, Camps i Esarellas cal recórrer a les mesures més taxatives i contundents”, afirma

Finalment, des d'UOB reiteren la crida a seguir l'exemple de l'IES Sineu on aquesta setmana ha dimitit l'equip directiu i la majoria de cap de departaments. A aquesta dimissió col·lectiva, segons a parer seu, “s'hi ha de sumar també la dels tutors, comissions educatives, encarregats de la biblioteca, etc”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.