muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Educació expedienta el director de l'IES Marratxí

March en una foto d'arxiu. | M.A. CA

La Conselleria d'Educació ha comunicat aquest divendres a primera hora al director de l'IES Marratxí, Jaume March, l'obertura d'un expedient per una "falta molt greu per conculcar el dret a l'educació” durant els dies de vaga.

March ha rebut a l'institut aquest matí la visita d'un tècnic de la Conselleria d'Educació que li ha entregat en mà la resolució signada pel director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, Bartolomé Isern. L'expedient de March, a diferència dels directors de Maó que quedaren immediatament suspesos de sou i feina no contempla mesures cautelars. March ha explicat que “només hi haurà mesures contra mi en el cas que es comprovi que fos veritat que s'impedí el dret a l'educació al centre”. El director s'ha mostrat totalment tranquil al rebre la notícia perquè “es van respectar tots els serveis mínims durant la vaga i el dret a l'educació dels estudiants”.

Inspecció educativa té divuit mesos per resoldre l'expedient de March i determinar si va impedir el dret a l'educació dels alumnes de l'IES durant la vaga indefinida del passat mes de setembre. Si Educació trobés proves determinants del fet del qual se l'acusa, March podria arribar a perdre la seva plaça de funcionari en tractar-se d'una falta molt greu. Tot i l'expedient, March continuarà sent el director de l'institut fins que Educació no digui el contrari.

Aquest dimecres, durant la roda de premsa de valoració de les accions realitzades per la Conselleria durant el primer trimestre, el secretari d'Educació, Guillem Estarellas, ja advertí que “hi ha hagut amonestacions i podrien haver-hi nous expedients”.

Expedient arran de la denúncia d'un pare
Educació ha obert l'expedient al director arran de la denúncia d'un pare afí a la Fundación Círculo Balear. En aquests moments la seva filla ja no estudia en el centre i ara ho fa en un centre concertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 6
Siguiente
Per Filofeixistes, fa mes de 10 anys

Adoctrinadors i Pancastellanistes que van contra sa nostra llengo i cultura.

http://www.youtube.com/watch?v=wvhC9p5-LNs

Partits i presidents llepaculs de Madrid. Antimallorquins Arruix.

Valoració:4menosmas
Per Foner blau i blanc, fa mes de 10 anys

No volem madrileñufos a sa nostra terra !!!Talibauzans ..i mallorquins renegats que els fan de criadets de Mardid.. arruix de Mallorca!
BARCO DE REJILLA!

Valoració:5menosmas
Per Tomeu, fa mes de 10 anys

Endavant, mestres i professors! Sou un exemple de coratge civil!
El poble mallorquí i balear no renegat està amb tots vosaltres.
Amb la vostra fermesa i perseverança heroica, esbucarem el feixisme espanyolista.
La denúncia de l'atac franquista de la dictadura espanyolista d'en Talibauzán contra la llibertat d'expressió i contra els símbols històrics de la nostra Pàtria, ja arriba a l'ONU.
El món civilitzat es va unint contra la barbàrie feixista.
Visca Mallorca lliure!

Valoració:6menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 10 anys

@foner de... tu en canvi cridant "catalibans" i "pancatalanismen" deus creure que analitzes molt. ..

D'altra banda aquí el que és digne d'anàlisi és qui denúncia per mor d'un ensenyament en la llengua pròpia, qui legisla contra tal i qui s'expressa en els termes que hi fas tu.

Valoració:6menosmas
Per Foner Vermell i Negre, fa mes de 10 anys

Que curíós que es feixisme catalanista no analitizi ses causes concretes perquè s'ha denunciat es Sr. March, de què se l'acusa, què ha fet, des fets concrets en si mateix, .... i només es xerri de condemnes, d'atacs, visceralitat, atacs col·lectius,des Círculo ... Es fets són es fets, ho denuncii la OCB, el PSM, es Círculo, es PP, PSOE, PSM, .... i s'expedient es basarà en fets concrets, no en funció de qui denuncia.... Se'ls ha acabat el bròquil. Ja n'era ben hora.

No volem pancatalanismen a sa nostra terra !!!Catalibans ..i mallorquins renegats que els fan de criadets des pricipat.. arruix de Mallorca!
BARCO DE REJILLA!

Valoració:-17menosmas
Per Ull, fa mes de 10 anys

Ànim Jaume! Endavant! Gran feina i gestió amb el macrocentre públic que dirigeixes.

Valoració:7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 10 anys

El feixisme espanyol odia a mort els mestres i professors. Ja el 1936 en va assassinar milers.
Senyal que fan bona feina.
Gràcies, mestres i professors! Tot el poble mallorquí no renegat vos fa costat!
Resistiu amb fermesa i il·lusió.
Mallorca us haurà de menester dins un anyet i mig, l'endemà de caure en Talibauzán per reconstruir l'escola mallorquina.
Visca Mallorca independent!
Talibauzans madrileñufos colonitzadors i renegats que els fan de criadets arruix de Mallorca!
BARCO DE REJILLA!

Valoració:9menosmas
Per Tomeu, fa mes de 10 anys

Haurem de demanar permís als jutges per entrar càmeres ocultes a les escoles o entrevistar mestres dissidents i així poder denunciar amb proves objectives. És difícil demostrar res quan els docents segueixen la mateixa norma que la màfia siciliana, "l'omertà" o silenci còmplice entre la secta. Però sabem molt bé com se les manegen alguns mestres, avesats a potejar impunement la voluntat dels pobres infants. Se'ls ha acabat el bròquil. Ja n'era ben hora.

Valoració:-9menosmas
Per Sonia, fa mes de 10 anys

Qui juga amb la provocació constant a s'estat de dret i a ses lleis li passen aquestes coses .... Ja era ben hora d´aturar es peus a aquest personatje..aquest Ajathola..
Inhabilitació JA!!

Molt bona feina Bauzá !! Enhorabona !
Molt bé per la Conselleria. Fora docents catalibans adoctrinadors !!!

Valoració:-17menosmas
Per fart d'hipocresia, fa mes de 10 anys

Tan a favor d'expedients a directors, tan a favor d'expulsions a professors que defensen el català i vos importa una bleda que la Conselleria no es preocupi de posar suports, de donar beuqes, d'assegurar que l'alumnat tengui un professor substitut quan falta un professor. És a la Conselleria qui hauria de ser denunciada
Després deis que són els professors qui fan política. Sou vosaltres!!!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 6
Siguiente