muy nuboso
  • Màx: 16.46°
  • Mín: 12.25°
14°

L'oposició reclama a Camps que deixi el càrrec per «l'informe Trepitja»

L'STEI demana a la consellera que «se’n torni a vendre pisos i deixi de fer nosa al nostre sistema educatiu»

Els grups de l'oposició al Parlament, PSIB i MÉS, han demanat aquest divendres la dimissió de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, per referir-se a l'Informe PISA com «trepitja».

Als passadissos del Parlament, la diputada del PSIB, Pilar Costa, i el parlamentari de MÉS, David Abril, han titllat de «patètic» i «lamentable» aquest error comès per la consellera durant una comissió parlamentària.

No obstant això, la portaveu del PP a la Cambra, Mabel Cabrer, ha entès que l'oposició està «exagerant» aquest «error». «Va ser una equivocació, és un error, no va ser correcte», s'ha limitat a dir la popular sobre aquesta matèria.

Costa ha opinat que aquest fet mereix la «immediata dimissió» de la consellera i ha demanat que, si això no es produeix, sigui el president del Govern, José Ramón Bauzá, qui la faci fora. Segons ha dit, existeixen «altres motius» que justifiquen el cessament de Camps a la Conselleria. «No trob paraules per a aquest despropòsit», ha indicat la socialista.

Per la seva banda, Abril ha assegurat que Camps no està «qualificada» per al càrrec, que «ha de dimitir o ser cessada», i ha manifestat la gran importància que té l'Informe PISA.

Crítiques de l'STEI
Així mateix, el sindicat majoritari a l'ensenyament de Balears, l'STEI-i, tampoc no ha estalviat mots per referir-se al succés protagonitzat per Camps. En aquest sentit, els representants dels docents lamenten, mitjançant un comunicat, la "manca de serietat i de coneixement del món educatiu" que demostra la consellera menorquina "gairebé cada instant en què obre la boca".

Per al sindicat és "molt greu" que la màxima responsable de la Conselleria faci una ostentació tan gran de la seva desconeixença de qüestions que són d’una gran importància per a alguns sectors educatius. "La consellera Camps torna a fer palesa la seva manca de coneixement del sector, i ha demostrat que ni tan sols es pren la molèstia de revisar els documents que li envien abans de les seves compareixences públiques", asseguren.

"Possiblement no aconseguirem ni la seva destitució ni la seva dimissió, però sí li demanam que se’n torni a vendre pisos. Sense cap dubte, amb la seva marxa, deixarà de fer nosa al nostre sistema educatiu", han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí., fa mes de 10 anys

"Un beneit pot ésser tingut per discret mentre no obri la boca", diu un refrany. Vet-ne ací la prova.

Valoració:1menosmas
Per Josep Bonnín, fa mes de 10 anys

¿Por què no té callas?

Quina dona més tu-tup
és aquesta consellera
a la boca: cremallera
perquè té el cervell fotut!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente