algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Educació vol evitar pagar les vacances de Nadal als substituts

2415
Circular enviada per Educació als centres

La Conselleria d'Educació ha enviat una circular als centres educatius perquè els hi facilitin les previsions de continuïtat de les baixes dels professors titulars. Així Educació vol evitar pagar les vacances de Nadal als substituts si la incorporació del professor de baixa està prevista pel 7 de gener de 2014.

A la circular enviada per la Direcció General de Planificació s'especifica que heu de tenir en compte que “si la persona titular s'incorpora el 7 de gener de 2014, la persona substituta cessa en el lloc el 20 de desembre de 2013. La direcció del centre he de comunicar la previsió de cessament, que és a disposició de les persones interessades”.

Per últim, recorden que si teniu coneixement d'alguna incidència que tengui lloc després de Nadal (maternitat, excedència, intervenció quirúrgica...), també ens ho heu de comunicar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tòfol, fa mes de 10 anys

Doncs com sempre.
Abans simplement es feia i ara en fan ostentació.

Valoració:-7menosmas
Per kan, fa mes de 10 anys

Tot i que no m'agrada gens la política educativa del govern actual en aquesta ocasió he de defensar-los. Aquesta mesura es vé aplicant des de fa molt de temps, al mes de desembre, els substituts cobren fins el dia que acaben les classes del trimestre i, si el titular de la plaça no es reincorpora, al mes de gener cobren els dies de desembre que els faltaven. Però, si el titular té l'alta durant el període de vacances, no es paga res del període de Nadal, ja que quan es firma el contracte especifica que la substitució deixa de ser efectiva el dia lectiu anterior a la incorporació del titular (el mateix passa si s'incorpora un dilluns, el substitut acaba el contracte el divendres).

Podem estar d'acord o no amb aquesta mesura, però no ha estat invenció de na Camps i companyia. I la carta als centres s'envia per tractar de fer una previsió de cara al gener per si han de telefonar a nous substituts per incorporar-se dia 7 de gener.

PD: la resta de desastres educatius si que són cosa seva (TIL, informe Trepitja, LOMCE, ratios, no cobrir substitucions els 15 primers dies...)

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente