algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

'A weekend in English' a Valldemossa

2273
Professors i alumnes del CEP de Palma. | CEP Palma

Docents d'Infantil, Primària, Secundària, FP, professorat de persones adultes, orientadors educatius, participaren en el primer cap de setmana d'immersió lingüística en llengua anglesa els dies 18 i 19 d'octubre amb l'equip del Centre de Professorat de Palma (CEP).

Aquests dos dies, el CEP organitzà una formació amb l'objectiu de crear un espai per afavorir la immersió en llengua anglesa donant eines i estratègies per fomentar la interacció oral dins l'aula de manera inclusiva.

Al 'A weekend in English' es va treballar en petits grups de feina on els participants anaven rotant per les diferents activitats que es varen proposar per potenciar la conversa en anglès d’una forma lúdica i dinàmica. Els grups de feina mai estaven formats pels mateixos docents, ja que d’aquesta forma es treballava la interacció de tots els participants.

Es varen organitzar dinàmiques de grup, activitats per fomentar la conversa en anglès, així com itineraris guiats per Valldemossa afavoridors de la interacció i de la conversa entre els participants. A l'espai interior de la casa on s'allotjaren els participants, també es varen organitzar activitats lúdiques, lingüístiques, culturals i de lleure.

Participaren 25 docents de l'àmbit del CEP de Palma, així com tot l'equip d'assessors del CEP que varen crear i organitzar les diverses activitats que allà es desenvoluparen.

Durant aquest curs escolar des del Servei de Formació Contínua i els Centres de Professorat es volen continuar impulsant formacions de qualitat, contextualitzades en els centres educatius, a més d'altres modalitats realitzades als CEP, destacant les relacionades amb la formació de i en llengües estrangeres que preveu el Pla de formació permanent 2012-16.

Aquestes activitats de cap de setmana d’immersió lingüística no només les organitza el CEP de Palma, sinó que la resta de centres de professorat de l’illa, així com el d’Eivissa i Menorca, també els oferten per als docents del seu àmbit i s’emmarquen dins una oferta formativa diversa.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ianekin, fa mes de 10 anys

S'aplica immersió en anglès per aprendre anglès... I què és només la immersió en català la dolenta?

Valoració:9menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

@??!!

Però quina immersió en anglès i quin fracàs escolar???.
Això son professors, ja cardadets, que fan unes jornades amb un altre idioma que no és es seu per millorar el patètic nivell d´anglés que arrosseguen els "docents" d´aquest pais.
Saps el que son unes jornades, o un seminari?. Mare de Deu.

Perquè mescles ses coses?.....a prendre els pel als de s´AMPA, xaval.

Valoració:-7menosmas
Per ??!!, fa mes de 10 anys

¿La immersió en anglès és positiva i la immersió en català provoca el fracàs escolar?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente